- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz enginev3.0 #44643 üzenetére
én a ryanair és wizzair appokkal tapasztalom ezt. több droidoson is időnként megmakkan bizonyos wifi hálózatokon. de csak a droidos készülékek. mobilnetre váltva megy minden. plusz a rendes netezés megy ezen hálózatokon droidon is.
-
joey04
titán
Telenor meg mi 10 topikban nem jött válasz, hátha az android rendszerben van a hiba, mert más márkával kapcsolatban is olvastam ilyen gondot a telenor topikban:
Van egy iphone xs és egy xiaomi mi 10 pro telefonom. Van egy bizonyos hely, ahol a mi 10 pron dadog, elmegy a net az iphone-on viszont nem. Idegesített a dolog, és arra jöttem rá, hogy ha a közelebbi b3 toronyra megy át a mi 10 pro b20-ról, akkor következik be ez a dadogás, kimaradás. Ha az iphone-ban van a kártya, akkor nincs ez a dadogás akkor sem, ha az átmegy a b3-ra. Mitől lehet ez?
-
-
joey04
titán
válasz Somatom #32874 üzenetére
Tudom. De most olyanra gondoltam, ami univerzális. Meg ez csak mellékvágány. A lényeg a linkelt koncepció lenne, de akkor olyasmiről eddig nincs tapasztalat. Kár, hogy csak TN a kijelző. Van olyan projekt, ahol IPS-t használnak, de az drágább. Megérné az is, de azt csak úgy venném meg, ha ki tudnám próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
válasz Somatom #32872 üzenetére
A telód képének kiterjesztése, és az Android asztali környezetben való használata nem ugyanaz.
Filmeknél elég lenne előbbi, netezéshez meg pötyögéshez meg utóbbi kéne. Ha egy ilyen megoldás valóban működőképes, akkor az nekem hibátlan lenne. Otthon van rendes PC-m, ezt nem otthon használnám. Én pontosan azt szeretném, amit ez a projekt kínál, a kérdés az, hogy van-e valakinek tapasztalata valami hasonlóval, hogy tényleg működik-e rendesen. 99%-ban net és film menne ebben a környezetben. Igazából akár egy sima 10"-os kijelző is elég lenne ami táblagéppé alakítaná a telefont, de ilyet nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Erről mi a véleményetek? Van valakinek hasonlóval tapasztalata? Most sok ilyen projekt fut, ezen felül Mirabook, Superbook pl. Életképes megoldások ezek? Böngészés és filmezés miatt kéne ilyen.
-
joey04
titán
Elméleti kérdés, nem értek ezen a szinten az androidhoz, mert nem használom napi rendszerességgel, pláne nem a lent említett módon.
Adott egy androidos telefon és tablet, mondjuk egy op 5 és egy tab s3. Meg tudom-e azt oldani root nélkül, főzött rom nélkül, hogy egy, a telefonon tárolt filmet a tabra streameljek és azon nézzem? A fájlnak fizikailag mindenképpen a telón kéne maradnia, és ha megoldható vlc vagy mx player menjen a tabon. És a csavar: mindenközben maradjon élő a hotspot kapcsolat, a tablet kapja a netet telefonról továbbra is. Vagyis a telefonon lévő filmet szeretném nézni a tableten, miközben osztott képernyőn netezni szeretnék, úgy, hogy a telefon a hotspot. Van erre megoldás? Fizetős applikáció is jöhet természetesen, vagy gyári megoldás, bármi.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
Hali!
Nem tudom itt, vagy a dual simes kínai topikba tegyem fel a kérdést, de első körben itt próbálkoznék.
Van ismerősömnek egy elephone p8000 készüléke, itthon vette és a magyar webshop átszabta, magyar menü, google cuccok, magyar nyelv, minden ahogy kell. ezzel nincs is gond, neki jó volt, használta, de a root miatt most nem megy neki az egyik játék, le sem írom melyik, mert én egyből úgy reagáltam rá, hogy inkább örüljön neki, hogy beszart. na jó a tények miatt leírom: pokemon.
Kérdés, hogy ezzel mit lehet kezdeni? A magyar nyelvhez és google szolgáltatásokhoz ragaszkodik.
btw vicces, hogy rokonának kb fél évvel később rendeltek egy másik p8000-et, tényleg stimmel a típus meg a belső és máshogy néz ki picit, picit más helyen van pl az ujjlenyomat-olvasó.
-
joey04
titán
Van arra valami megoldás, hogy a gyári youtube app ne akadozzon? Nem arról van szó, hogy nem bírja a vas (note 3), mert nem is szaggatás ez, hanem olyan a jelenség, mint amikor a megjelenítő nem támogatja a 24p-t, és néha megakad a kép egy pillanatra. Na valami hasonlót látok, és külföldi fórumokon is írtak erről, de még hónapokkal ezelőtt és nem volt rá megoldás. Sokaknak fel sem tűnik, de mellétéve más rendszert használó készüléket (iphone), vagy PC-n nézve párhuzamosan nagyon jól látható a dolog. Nem a gyártó (samsung) sara, egy Nexuson is jelen van. Alternatív yt lejátszó esetleg, nem ismerem őket, van valami konkrét ajánlatotok esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ukrajnai háború
- Valorant
- Google Pixel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...