- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Kizártam magam a telefonomból. Éjjel frissített és most kéri a kódot, csak én újjlenyomattal használtam és elfelejtettem már rég mi volt a kódom. Van valami mód, hogy ezt megússzam anélkül, minden adatom elvesszem a telefonról?( képek, üzenetek, stb.)
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e a kérdésemmel, de futok egy kört. Azt szeretném megtudni, hogy ha nem akarom, hogy a telefon frissítsen új fw-re, androidra stb., akkor azt, hogy tudom megtenni? Lehet egyáltalán? Mert lekapcsoltam elvileg az automata friisitést, de mégis letölt mindig valamit, meg bombáz konstans üzenetekkel, hogy frissíteni akár, újra akar indulni és hasonlók és ezek az üzik is bosszantóak. Ezt lehet valahogy kezelni? Nem szeretnék egyelőre váltani android 10-re.
A válaszokat előre is köszi.Honor 20 Pro
9.1.0.169 -
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen járok e a kérdésemmel, de futok egy kört. Azt szeretném megtudni, hogy ha nem akarom, hogy a telefon frissítsen új fw-re, androidra stb., akkor azt, hogy tudom megtenni? Lehet egyáltalán? Mert lekapcsoltam elvileg az automata friisitést, de mégis letölt mindig valamit, meg bombáz konstans üzenetekkel, hogy frissíteni akár, újra akar indulni és hasonlók és ezek az üzik is bosszantóak. Ezt lehet valahogy kezelni?
A válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest