- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
Nálam a futó alkalmazás beállításai között engedélyeztem a háttérben futást(akkufigyelő visít!) ezután a futó alkalmazásnál (jobb oldal 3pötty) bekapcsoltam a lakatot. Azóta nem dobja ki. Meg régebben volt szó róla, hogy rengeteg ilyen-olyan service alkalmazás fut a háttérben amiket érdemes lenne letakarítani. Mert nyilván nem a telefonon hanem a memóriában tespednek és sokszor úgy is viszik a biteket, hogy nem is tudsz róla.
Ja és fontos ha nem fut a telefon, üzenetek, számológép, filekezelő, akkor sem lesz nagy gond az indítás az első kettő mindenképp jelez. A másik három pedig ~1mp-el később ugrik be. Nálam az outlok nincs beállítva háttérben futásra mégis minden üzenet megérkezik rendesen. Akkor is ha előtte kilőttem a "lakatmentes" alkalmazásokat többek között ezt is. Hiszen az androidnak pont az a lényege, hogy indításkor mindent bedob a rendszermemóriába. -
Bozek
nagyúr
-
-
-
Coyote2000
őstag
Na jó, le a kalappal a Deezer előtt. Tényleg megtaláltam mindenfélét... de úgy nézem, mintha a Deezer csak egy port lenne az iTuneshoz, mert vásárláskor az iTunes feltételekkel tudnám megvenni a cumót. Sajnos az ár is ezt mutatja: ugyanaz a track 0.89 USD helyett 1.99 EUR. Plusz ez a buzi havidíj.
Akkor marad az iTunes.
A Google azért reagálhatna gyorsabban is, ha már az Apple és a szolgáltatók kitaposták előtte az utat... Mindig az elsőre kell a legtöbbet várni, de most már jogilag is helyre került az online zenevásárlás, nem értem mit bénáznak ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Autós topik
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Építő/felújító topik
- Lightyear - befektetési app
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Google Pixel 8A 128GB 12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest