Hirdetés
-
Mobilarena
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
Piftuka #42859 üzenetére
"a PC-re kötve a telefont (USB kábellel), utóbbit "tárhelyként" azonosítva, tudok-e futtatni lemezkarbantartást rajta." -- nem fogsz tudni mert már sok-sok éve nem lehet USB flash eszközként felismertetni a készülékeket csak MTP eszközként, arra nincs ilyen.
"Jól értem, hogy ugyanezen elvek mentén bármekkora tárhelyű új telefon sem lesz elég? Veszek egyet mondjuk 32 GB tárhellyel, és a jelenlegi felhasználás mellett nem 2, hanem 4 év alatt fog megtelni?" -- A bármekkora azért túlzás. A 32GB tárhely már elég volna elég sokmindenre de a 32GB már 4 éve is inkább középkategória volt, ma már beugró kategória alja, szerintem ma már nem is igen lehet 32GB-vel újat venni (csak olyat, mint ami most is a kezedben van, ami már akkor elavult volt mikor a polcon állt).
"A felsorolt újraindulós, gyári értékre visszaállós "anomáliák" a régi Android-nak köszönhetőek?" -- nem, szerintem nettó annak, hogy a folyamatok amik működtetnék azok egyszerűen a háttérben leállnak mert kell a memóriája másra.
"Mekkora a garancia, hogy egy újabb Android változatot futtató telefonon nem kell ilyenekkel szembesülnöm?" -- egy fórumon garancia semmire sincs. Ha pl. bugos akkor bugos. De ilyen anomáliákra kicsi az esély nagyon, szerintem te vagy kb. az egyetlen a környéken akinek ilyen baja van.
Szerintem ha ennyire nem akarsz költeni rá akkor vegyél egy szép állapotú de használtat. Ez a telefon már három éve is annyira régi volt hogy csuda, pl. az én 2017-ben kiadott Xiaomi Redmi Note 4X-em anno még Marshmallow-al jött ki és már akkor nagyon elavultnak számított (főleg a 3.18-as kernele miat) de már akkor régen volt Android Nougat is - de legalább volt benne 3GB RAM és 32GB tár chip így a mai napig nagyon nagyon kedvelt a ROM készítők körében és az anno Android 6-al kijött készülékre custom ROM-ként még mindig lehet tenni Android 11-es ROM-ot. Egy 2/16-os készüléken ma már kb semmi se marad meg memóriában a rendszer mellett, a tárhelyet meg elfoglalja a Google és a pereputtya. Azt írtad 2020 Novemberben, hogy a token cca. 8000.- évente, nem éri meg egy nagyon buta okostelefont tartani erre mert úgyis megfő, még egy Android Go-s esetleg de az is pont azért olcsó mert borzasztó. Ha tanácsra van szükséged ajánlom a Melyik okostelefont vegyem? topikot, annak az összefoglalójában ha kitöltöd a kérdőívet és az alapján kérdezel hátha ajánlanak egy kvázi optimális telefont mint megoldást.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest