Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Én is pont ezzel vagyok gondban: már nem telefon, de még nem tablet. Akkor ezmiez? Teleblet? Tabfon?

Most véletlenül van egy 7"-os Tabom, de eddig főleg csak olvastam rajta, amiatt pedig nem fogom megtartani.
nggabi
Nem tudom elképzelni, hogy normális fazonú gatyában hogy lehet tárolni a Note-ot.

-
aggleány
addikt
Az jobban tetszene, ha mondjuk 3,7"-os méretben kiadnák a Note-ot, a többi speckó maradhat.

Engem nem igazán zavar a méret, akár kicsi, akár nagy, csak túl nagy ne legyen, a Note meg sajnos már túl nagy. Bár... így voltam az elején az S II-vel is, most meg már egészen jól tudom kezelni. Mielőtt még valaki belekötne, a telefonok méretéről van szó!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
hackeeeee
Szerintem az két teljesen külön kategória. Most van egy S II-m, és cégesnek kaptam egy Galaxy Minit. Teljesen más méret és tudás a kettő, a saját szintjén mégis mindkettő nagyon jó, használható ketyere.

-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hodostamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

miután lezárom a kijelzőt

4x...