Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ag47
csendes tag
Sziasztok,
Masok altal inteligensnek es joeszunek mondott ember vagyok (nyugi nem tarskereso feladas lesz) bar mostanaban sajat magammal szemben nem ez a tapasztalatom, a lenyeg, hogy kerestem az androidrol mint op rendszerrol olyan ismertetot, ami szajbaragosan elmondja a dolgokat a lelkes felhasznalonak, noha nem azert mert olyan hulye lennek hanem mert nagyon erdekel a dolog es elhataroztam, hogy melyebben bele szeretnek berulni a temaba mint egy atlagfelhasznalo es ehez tudnom kene a legalapabb dolgokat is. Most nem arra vagyok kivancsi, hogy hogy kell a widgetet athuzni a masik jobb kepernyore, meg hogy kell torolni ezt meg azt, hanem magara a rendszernek a felepitesere, tulajdonsagaira, trukkjeire, pl olvastam par helyen hogy fozott rom, pl ezekra a dolgokra, meg a jelentesukre mi is ez mire valo stb. Nagyjabol van mar ralatasom az androidra de van meg mit tanulni es jo volna belemerulni...(rootolas, stb)
Mielott elfelejtem, hogy miert is postolok, az lenne a kerdesem, hogy tudtok e ilyen oldalt, ahol reszletesen kielemezve le vannak irva a dolgok.
Hogy jobban ertheto legyek: Sokat olvastam utana, de a legtobb helyen pl mint egy egyenletkent irnak a dologrol, de elobb meg kene ismerni az alapmuveleteket (osszeadas, kivonas, szorzas, osztas..)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Avast! Antivirus topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest