- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
Megcsináltam ahogy mondtátok és így már felismerte a MTKDT a telefonom, meg is jelentek az adatok.
A bal alsó sarokban sárga volt a kocka, tehát rényomtam a ROOT gombra és ezt írta ki:--- ERROR : SU inaccessible
--- Through CWM it is possible to get root on this phone! Look URLs :
http://forum.china-iphone.ru/viewtopic.php?p=502084#p502084
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38337401&postcount=5...a linkeket átolvasva elég bonyolult így első ránézésre. Hogyan varázsolhatok ROOT jogot a telefonra egyszerűen, hogy meg tudjam csinálni a gyári rendszermentésem MTKDT-vel? Vagy akkor már más az eljárás?
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Keeperv85 #657 üzenetére
...és akkor ahogy Upo is írta a "Hardverazpnosítónál" megnézni nálam mi szerepel ott és azt beírni az általa linkelt ini-be vagy illesszem be mindet azok közül, amit Te linkeltél a hozzászólásod alján?
-
Sir Sparrow
tag
-
Sir Sparrow
tag
vagyis? ...egy választ is írnál...!
@svgyula: ... ez a program akkor megoldaná szerinted a problémát?
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Blue Eagle #646 üzenetére
-
Sir Sparrow
tag
válasz
WOT-H-A-C #643 üzenetére
Ettől a választól féltem!
Igen, a többi verzióval is próbáltam, de nem jelenik meg semmi a MTKDT-ben és a telefonomon sem!
Más gép nem nagyon van jelenleg.
Mi lehet a gond? ...biztos vmi nyúlfarknyi dolog, de fogalmam sincs
...kezdő vagyok a "szakmában", uh lehet vmit elszúrok bár mindent a leírás szerint csináltam! -
Sir Sparrow
tag
A helyzet a következő. A illesztőprogramot töröltem majd vissza, kipróbáltam más USB portokat, más USB kábelt, de azon se megy. adb_usb.ini pedig nem találok a gépemen.
Mi lehet a gond? Nem kell még vmi engedélyt adni a telefonon (pl telepíthet külső forrásból is nem csak playről, ilyesmi??)
Ezt látom:
-
Sir Sparrow
tag
válasz
Blue Eagle #635 üzenetére
Igen, ez így nézett ki nekem is!
-
Sir Sparrow
tag
válasz
aytukabozs #633 üzenetére
Laptopról beszélünk, minden USB rá van kötve az alaplapra és mikor rádugom a telefont érzékeli is és meg is jelenik a belső memória és az microSD kártya a Sajátgépben. USB kábel pedig a gyári és másoltam már vele file-t telefon és gép között.
...ettől függetlenül majd megpróbálom másik USB porton is és másik kábellel, hátha ez lesz a gond, de ha igen, akkor megeszem a kalapom! -
Sir Sparrow
tag
válasz
WOT-H-A-C #625 üzenetére
Elvileg minden fent van, de majd ha hazaérek törlöm az eszközkezelőben a Android eszközt és megpróbálom újból telepíteni az adb installert.
tolvaj!: ...le se vettem a szemem a kijelzőről
(ja, és közben be is volt kapcsolva)
...és sajnos nem jelent meg semmi csak az hogy usb hibakeresés be van kapcsolva, de az már akkor megjelent mikor rádugtam a PC-re.
-
Sir Sparrow
tag
Hát megpróbáltam, de semmi nem történt.
A leírtakban szereplő összes verziójú MTKDT-vel próbáltam, de egyik sem érzékelte. Az Adb driver installert is lefuttattam és jelezte, hogy már telepítve van a driver. A MTKDT mappán belül is van egy adb mappa és azon belül egy indítható fájl, arra is rányomtam, végigfutott valami a képernyőn (mint egy DOS-os ablakban), de semmit nem használt. Egyébként a gépre, ha rádugom, akkor jelzi is mind a belső memóriát, mind a microSD kártyát. USB debugging is bekapcsolva.
Ötlet?
-
Sir Sparrow
tag
válasz
WOT-H-A-C #614 üzenetére
Rendben köszönöm szépen!
Akkor csinálok ez lesz, csinálok egy NVRAM mentést és utána egy Backupot!
Egyébként így már nem fordulhat elő olyan szoftveres malőr (ROM-olás, egyéb), amivel a fentiek birtokában ne lehessen életre kelteni vagy azért még így is gajra lehet vágni egy telefont?
-
Sir Sparrow
tag
Sziasztok!
Van egy új Xiaomi Redmi Note telefonom (MTK6592) és szeretnék róla egy gyári állapotú backupot csinálni, még mielőtt bármit elkezdenék rajta változtatni, hogy ne érjen később meglepetés! A telefon topicban ezt az eljárást ajánlották.MTKDT 2.5.3 és az adb driver letöltve a PC-re, 32GB-os SD a telefonba berakva.
1. Telefonra akkor semmit nem kell telepítenem, hanem csak a PC-re a fenti kettőt és a telefonon bekapcsolni az USB hibakeresést majd a folyamat során csatlakoztatni PC-re USB-n keresztül?
2. Mást nem kell a telón bekapcsolni v. állítani?
3. Az 1. pontban írt dolog nem teljesen világos: "Mielőtt bármit csinálnál, a legfontosabb az, hogy egy scatter file-t készíts."
Az egész procedúra 2.-tól 5. pontig nem erről szól? Scater-file nem egyenlő a Backup-pal? Vagy a scater file-t másképp kell létrehozni?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Path of Exile (ARPG)
- Kés topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest