-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na az már jó, hogy van lementett nvram.
Ez esetben ha a telefon root-olt, akkor abd terminálom keresztül meg kellene tudni oldani.
Mégpedig valahogy így.
A lementett nvram legyen a telefonon a /sdcard/nvram.img fájl
aztán azb parancsok:abd shell
su -
dd if=/sdcard/nvram.img of=/dev/nvram
sync
reboot
Ezzel az nvram immáron visszaáll.
Ha nincs imei, akkor a secro, protect_, protect_s szintén ilyen módon kerüljön vissza (márha megvan az utóbbi kettő).dd if=/sdcard/protect_f of=/dev/protect_f
dd if=/sdcard/protect_s of=/dev/protect_s
dd if=/sdcard/secro of=/dev/sec_ro
Ha a protect-ek nincsenek meg lementve, akkor nézek valamit majd este (ha el nem felejtem), érdekes, hogy ezekben nem fedeztem fel készülékspecifikus dolgot. -
mr_ricsi
veterán
"Legutóbb már az itt olvasottak alapján - gyári rom, NEM mentett: Flashtool-os telepítés, de Format All opcióval - csináltam a gyári felrakását , de ugyan úgy semmi.."
Ezesetben a telód 19-20 particiója közül 11-12 tök üres. Az nvdata particióban sincs semmi, mert a format mindent törölt. Valószínűleg azért nem tudsz semmit beleírni, mert nincs ott az a fájl, ami az IMEI-t tartalmazza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged