Hirdetés
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Scatter nélkül buktam a dolgot. És te magad írtad, hogy:
"Erre általában az MTKDroidtools mentés és a CWM recovery-ből történő mentés a válasz.
Igen ám, csak egy teljesen gyári ROM esetén sem root, sem pedig CWM nincs.
MTKDroidtools-os mentéshez kellene a root, egyedi CWM gyártásához pedig a gyári recovery mentése."Root jogom nincs, tehát backup nuku. Scattert sem tudok csinálni, fel sem ajánlja.
És ugye az SP tools teljes mentéshez meg kellene a scatter..ha jól értem, mint laikus..Update. OK, megvan a scatter file..
. Viszont..
. Amikor betallóztam az sp toolsba, ezt kaptam:
-
Geller72
veterán
válasz
cappa72
üzenetére
Köszi, hogy foglalkozol a problémámmal. Sajna én nem vagyok ebben penge, csak most szembesültem a problémával és próbálom megoldani. De ugye nem értek hozzá, nekem ez így elsőre kicsit magas. Nem mondom, hogy egy gombos megoldásra várok, de elég húzósnak tartom. Ez egy M7-es gagyi huawei M7 klón. Sajnos csak akkor derült ki, amikor kézbe vettem, hogy ez kamu tella. A nyolc magos proci helyett a két magos Mtk6572 van benne. Ahogy a képen is linkeltem, droid 4.4.2 van rajta, de szerintem ez messze van a gyári romtól.
Valami házi főzés lehet. Tehát, ha jól értelmezem, az első lépés, hogy mentést csinálok az SP tools nevű programmal. (Találtam leírást szucsati cikkében, ezúton is hála neki
)Ha megvan a backup, jelentkezem.

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
. Viszont..
. Amikor betallóztam az sp toolsba, ezt kaptam:
Valami házi főzés lehet. Tehát, ha jól értelmezem, az első lépés, hogy mentést csinálok az SP tools nevű programmal. (Találtam leírást
)