- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Joeker67
aktív tag
-
-
juhasz068
csendes tag
válasz
Keeperv85 #987 üzenetére
Hali! Azthiszem nekem is ez lesz a gond a telómmal!
Laude S 800 elflasheltem én is.
Most ott tartok hogy sikerült romot lementeni flashtool-al egy másik ugyanilyen
telórol! De a preloader nem sikerült betallózni a spflashtool-ba. A többi ok! Fel is megy mostmár hiba nélkül! 3-ik spflash kipróbálva!
De a telón se kép se hang! A telót látja a pc felraktam a drivereket is! Te hogyan flashelted? Kipipáltad a preloadert vagy annélkül ment fel?
Olvastam valahol hogy ijenkor a preloadert kell csak flashelni aztán ujra a többit
preloader nélkül! De van videó is róla youtube-n .majd belinkelem ha érdekel! Lehet hogy nekem nem oks a kimentett preloader? A mérete is nagy a gyárihoz képest! -
Upo
addikt
válasz
Keeperv85 #2060 üzenetére
Nekem eddig bevált az, hogy iroot után play-ről telepítem a supersu-t, a beállításokban rányomok, hogy tegye át a /system-re. Mivel ugyanaz a filenév mint az iroot féle, ezért lecseréli, az init.d-s cuccokat is jól beállítja, reboot után tökéletes a root, supersu-val. Az iroot után többször volt olyan, hogy alkalmazások nem kaptak root jogot, de a system írható lett, pont elég, hogy a supersu felmenjen, utána meg már jó minden.
-
válasz
Keeperv85 #2011 üzenetére
Az 5-ös FT-nél van opció kiválasztani (hú de régen csináltam már ilyet...), hogy a spare-t is mentse. Valahol azon a részen, ahol a hex adatokat megadod, meg megadod azt, hogy melyik típusú partíciót mentse (BOOT_1, EMMC_USER vagy ilyesmi), na ott kéne lennie szintén egy legördülő menünek, ahol ez kiválasztható. Sajnos nincs képernyőképem róla.
Egyszer itt szívtam vele: [link]. Page + spare mentéssel nagyobb lett a mentés, mint kellett volna... -
Pogika
aktív tag
válasz
Keeperv85 #1965 üzenetére
P6000 rel jártam ugyanìgy, a gyerek valahogy lezárta a telòját vele, gondoltam ùjraflesselem flastoolal, ùjraindìtás után a zár ugyan ùgy ott volt.
Sokat gugliztam ès megtaláltam a megoldást, az sp flastoolban a download előtti format opciòt kell választani, ès a startra nyomni maj csatlakoztatni a telòt. Ezután az ùj rendszert a megszokott mòdon feltenni. A telefonon ùjraindìtás után nem lesz imei, de ezt mèrnöki mòdban a radio infonál ùjra lehet ìrni. P6000 ren toltam vègig ezt, igaz vèletlenül ùjraìrásnál felcserèltem az imeiket ès a 2. Sim került az 1. Sim helyèrede működik a telò, ès 4g is megy.
-
vegyszer
addikt
válasz
Keeperv85 #1986 üzenetére
Hát, itt valóban érdekes lehet a dolog...
Egy ötlet. Hogy dd mentés után kiszámolod a teljes emmc méretet, és egy (a preloader kivételével, illetve más igen érzékeny dolgok kivételével) egy mokolt scatter fájllal egy tiszta, az érzékeny részeket kivéve mindent felül író fájlokkal a telót tele írod zerókkal, majd flashtool-lal újra a rom, az esetleges érdekes részeket is törölheti?
Bár a TWRP mentés én benne volt a gyógymód nálam... Így ha van olyan mentés, amiben nem aktív, akkor elvileg kilőhető...
-
vegyszer
addikt
válasz
Szia!
Én erre a szopórollerre januárban ültem fel.
A
JiaYu G4S topicban #2864 le is írtam. Meg sikerült ugyan fejteni, de eléggé kalandos úton.Summázva: Ez a védelem a bekapcsolt anti-tief állapotot megelőző mentéssel felül írható.
-
-
ksanc
őstag
válasz
Keeperv85 #1968 üzenetére
Próbáltad úgy, hogy a művelet előtt elmentett NVRAM, Protect_f/s mentéseket raksz vissza? Ha vannak ilyenek, persze
Az Firmware Upgrade a háttérben először lementi ezeket a particiókat és a flash után visszairja ezt a mentést. Ezért nem szállnak el ilyenkor ezek a particiók. Törli ezeket is, de az előtte készült mentést visszarakja utána. Ha ezekbe menti az infókat ez a cucc, akkor Firmware Upgrade-el nem is fog eltűnni.
De ha egy korábbi, ugyanerről a készülékről történt mentést raksz vissza, akkor egyből kiderül, mi van...
Esetleg a bootloader szakaszába irkál és akkor hardcore -
tolvaj!
őstag
válasz
Mivan ha?....
Nvram, protect_f/s ment. Spft /format/auto format flash, vagy akár manual. Egy adott rom felrak, a három partíció adb-n visszaír. Ezek után is megmarad? Kérdés, ha a format részen a whole flasht választom, az ugye kukázza a bootloadert, ha igen azt vissza lehet írni?
-
svgyula
addikt
válasz
Keeperv85 #1958 üzenetére
De ha módosítod a file-t akkor vajon honnan veszi a létrehozás vagy mentés időpontját? talán mégis az éppen aktuális időt használja
Ugye azt te sem gondoltad komolyan ha módosítod a file-t akkor nem menti el a módosítás dátumát hanem az eredeti dátummal(létrehozási dátum) menti el? Valószínűleg ezeket ellenörzi a rendszer és ha valamelyik dátum nem azonos akkor jön a "falióra" A honornál pont így viselkedik a gyári recovery! Ha a local.prop file 2db! karakterét vagyis a CH HU-ra módosítom a telefon tökéletesen megy DE amint jön a frissítés teljesen mindegy mit csinálok csak akkor hajlandó felmenni ha ez a file érintetlen! Vagyis hiába írom vissza és adom meg a megfelelő jogokat akkor is falióra sőt a kimentett file és annak a visszaírása sem megoldás! Ezen csak az segít ha az előző teljes rom-ra lecserélem és szépen megvárom amíg az összes addig jött frissítést felrakja és minden file eredeti és érintetlen. (bár erre az utolsó frissítéseknél már megjött a javítás így már nem kell semmilyen rendszer file-t módosítani)
-
válasz
Keeperv85 #1938 üzenetére
Az utóbbi teljesen kizárt ... Az adatbázisok pedig úgy vannak megalkotva, hogy ennyi elég is, mivel ebből hasheli az összes MAC addresst. Nincs is lehetőség a legtöbb verzióban és szükégtelen is őket piszkálni. IMEI írás után meglesznek.
Akkor az ilyen eseteket lehet, hogy nem meta3g-vel írták vissza.ebből hasheli az összes MAC addresst.
Na ezt akkor kipróbálom.Nincs is lehetőség a legtöbb verzióban
Kerestem is nem keveset, és nem találtam; akkor a fent említett ok miatt (az nvram editort bogarásztam sok órán keresztül) -
válasz
Keeperv85 #1935 üzenetére
Az stimmel, hogy megoldható (a linken a sokak által "szeretett/közkedvelt" format utáni állapotról van szó), de az az eset érdekel, ahol az nvram jó, és mégis nvram hibát ad a telefon egy FR után.
Jiayu g4s esetén röppentek az imei-k, mert a protect_s / _f és a secro elhalálozott a gyári frissítéstől, az nvram viszont sértetlen maradt; az eredeti fent nevezett 3 partíciót visszatéve visszatért minden a régi kerékvágásba.
@(#1936) RVR400
Az többször előfordul, hogy pl. meta3g-vel visszaírják az imei-t egy üres nvram-ba, de a wifi és bt mac címeket már nem. Ekkor szokott jelentkezni, hogy imei megmarad FR után, de visszatér az NVRAM ERR. -
-
Kgabi56
tag
válasz
Keeperv85 #1919 üzenetére
Nincs darabokban.
A kijelző felső részén 3-4 cm-es függőleges,színes csíkok vannak.
A kijelző középső részén kb. 3 cm átmérőjű fekete folt van.
A telefont mechanikai hatás a zsebemben nem érte.
Ha tudnám bizonyítani,hogy széria hibás a telefon,akkor fordulhatnák hatóságokhoz us.
Üdv.:Gabi -
DenyDB
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1813 üzenetére
Annyiszor húztam újra a romot, hogy támadt egy gyanúm, miszerint a folyamat rendben lezajlik, de nem történik semmi, talán tényleg nem történik semmi. Hirtelen felindulásból formáztam a boot és recovery partíciót, és csináltam egy cwm-et. Felflasheltem, és láss csodát, a gyári recovery fogadott, azaz tényleg nem történt semmi. 3féle spft-t is használtam, ezek ismerik ezt a scattert, és mégsem. Ha formázom az uboot, boot,bootimg, recovery partíciókat, akkor tényleg leszed valamit, mert csak világít az lcd de semmi nincs, az is lehet, hogy csak a bootimg törli, a többi folyamat megy.
Erre ötlet? -
DenyDB
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1811 üzenetére
2 komplett mentésem van, abból az egyik kuka az már biztos. A másikat felteszi az spft, de a jelenség még tart. Szerintem továbbra is olyat kellene keressek-kérjek-guberáljak, ami komplettebb, azaz EBr-MBR-stb file-t is tartalmaz, nem csak ezeket:
UBOOT
BOOTIMG
RECOVERY
SEC_RO
CUSTPACK
SYSTEM
USERDATA -
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #1793 üzenetére
szia, köszi, meg lesz ez is amit írtál, most azonban egyszerűbbnek tartottam egy olyan gépre telepíteni a driver packot (3 driver volt benne ADB, composite ADB, bootloader interface, mindet felraktam) amin ezelőtt soha nem volt ilyesmi.
Felment, de mind sárga felkiáltójeles alapból, ha rádugok egy telót akkor megjelenik egy 4-dik driver szintén ADB composite névvel és az már nem sárga.
Ekkor MTK Droidot elindítva: Inew V3 azonnal működik, elephone G4 meg se mukkan (usb hibakeresés bekapcsolva mindkét telónál).
Na most mi van? kezdem elveszteni a fonalat. -
junkpod
veterán
válasz
Keeperv85 #1789 üzenetére
ezt részletezd nekem lécci, nem értem. alapban ha rádugom a laptopra most csak az Inew látszik dorid toolsban, amikor rádugom az eszközkezelőben megjelenik az ADB composite driver és működik.
Ha a G4-et vagy a ZP700-ast dugom rá akkor is megjelenik a driver, de nem látszik droid toolsban.
Ha felrakom az "újabb" G4-es adb drivert az pedig sárga felkiáltójeles.
na most mit csinálok rosszul? -
bocitanya
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1633 üzenetére
Szia a Discovery v8 -am meg érkezett szerencsére magyar menüt is tartalmaz a telefon!Ez rendben...a kérdésem az lenne .hogy a fenében van ez:Telefon rendszere MT6582 QUAD -CORE!!!!"Elvileg" ez 1.3 gHzx4!Na de itt a kérdésem.....Antutu -ezt mondja MT6572 2X1.2 Ghz...továbbá a CPU-Z-ezt mondja:MT6572 2X1Ghz!HELP...MOST AKKOR MI VAN????
Köszi.Oprenszerem 4.4.2
-
válasz
Keeperv85 #1754 üzenetére
Tudom, régi post, de...
Ugyan nem ota frissítés, de 4.2 --> 4.4-re váltás esetén a Jiayu G4S 2/16-os verziója szintén megcsinálja ezt a "méretigazítást", holott a csomag nem tartalmaz ebr-t, vagy erre utaló nyomot (a boot ramdiszkjében cat | grep ebr-rel is kerestem, persze semmi)
Node ebben van egy "kis" csavar...
Az új ebr2 esetén a FAT leírása orbitálisan nem stimmel (legalábbis az ebr1 visszafejtő táblázat alapján). Ennek ellenére /proc/partitions kimenete helyes. Sajnos file ebr1-ig még nem jutottam el, de majd az is lesz)
Mondjuk úgy, hogy további vizsgálat alatt, ami az időtényezőtől függ...
Másik csavar benne, hogy legtöbb embernek ilyenkor 4.2 --> 4.4 esetén repül az imei száma, mivel CWM-ből kerül fel a frissítés, nem Flashtool-lal FW upgrade-del. Azonban én visszaraktam a 4.2-őt flashtool-lal FW upgrade-del (a telefon előzetesen mentett saját preloaderét használva), és maradt az imei.
Csak hangosan gondolkodom, de a kernel "végzi el" a szükséges módosítást, az oda bedrótozott címek kerülnek alkalmazásra. A válasz azonban az imei vesztésre még nincs meg; boot és mddb összeférhetetlenség? -
válasz
Keeperv85 #1757 üzenetére
ha a scatterben a cache értéke megváltozott, akkor bíz a system mérete is, ez logikus.
Na de ugye ezt hogyan csinálták?
Legtöbb esetben ezt FW upgrade-del, flashtool-lal csinálják, új scatter-rel. OTA-nál még nem láttam.
De ha sikerül megfejteni, akkor nagy előny lenne; nem kéne flestúl.a p6 vs p5 pedig a gyári recovery-k rejtélye... tök nem az szokott benne lenni, mint a dumchar-ban; csak hogy egyszerű legyen.
mt6589 esetén p5 helyett p3 szokott szerepelni a gyári recovery-ben... és mégis, hiba nélkül frissít.
Igazán nagy jelentősége ennek csak cwm esetén van, na ott (ebbe már ugye te is belefutottál nem kevés esetben segítségnyújtás közben, mikor helyrehoztad pár fórumtárs elefonját) már jó eséllyel szétbarmolja a rendszert.
Ezért szerettem jobban az usrdata@emmc, fat@emmc ésatobbi elnevezést.régi és új ebr fájl(ok) összevetése lehetséges? Az is beszédes lehet.
-
válasz
Keeperv85 #1754 üzenetére
Jó téma.
Nem mostanság fogom letölteni, az biztos.
De kiváncsi vagyok erre a 900 --> 1500MB-os változtatásra. Tényleg átírja a partíciót ?
Az eredeti scatter és a zip-ben lévő scatter címek megegyeznek?
A feltehetően új és régi ebr-eket kellene össezvetni, hátha ott kiderül, hogy tényleg új ebr készült sutyiban a frissítés során, vagy valamilyen másik módszert alkalmaztak.
Ja, ez 6592, ugye? -
-
killer8586
csendes tag
válasz
Keeperv85 #1548 üzenetére
a probléma hogy semmi mentés nincs a készülékről így kerűlt hozzám már mindent megpróbáltam
preloader ből is keresgélem a needrom oldalról mindent kipróbáltam az SP Flash Tool nak is megannyi verzióját próbálgattam de sehova nem jutottam más leírásokból sem jutottam sehova talán a hiba üzenet tért el de az más hiba végett és a legfőbb probléma hogy nem találok több preloader ami jó lehetne esetleg driver-is cserélgettem de semmi a gyári amit fel ismer az mtk usb port -
ksanc
őstag
válasz
Keeperv85 #1514 üzenetére
Az ellenőrzést azért csinálom, mert egyszer nagyon sokat szívtam azzal, hogy a telón r-w módban felcsatolás után mégsem tudtam írni semmit, mert read-only maradt a fájlrendszer. Aztán gondoltam egyet, hogy megnézzem a logot, na abban ott figyelt, hogy hiba van a fájlrendszerben, a rendszer automatikusan újracsatolja csak olvasható módon. Köszi.
A nagy szívás ott van, hogy az alatt a pár másodperc alatt, amíg ez megtörténik, addig írható a fájlrendszer. Ez nagyon frankó abban a megtörtént esetben, amikor egy progi-val írkálnál pl. a build.prop-ba.
Átállítja a fájlrendszert rw-módba, megcsinálja a backupot, majd törli az eredeti build.propot, na itt visszaáll a f.r. read-only módba, az új build.prop nem kerül kiírásra, hibaüzenet sehol, újraindítasz, aztán többet nem bootol a teló.
Azóta sem volt soha fájlrendszer hibám, de én inkább minden módosítás után csekkolom, többet nem szívat megÉs ez a vadiúj W450-el történt. A mai napig nem tudom, hogy valamelyik rootolási módszer okozta-e - megszenvedtem azzal is - vagy gyárilag volt hibás.
Nem kell számolni, lefuttatod a e2fsck-t és az kiírja, hány blokk foglalt. Vagy ezt írod a resizefs-be, vagy nagyobbat, aszerint, hogy akarsz-e szabad helyet. Na meg én minden buherát a system.img-n csinálok, nem a telón, szóvak én nem szoktam üres helyet hagyni, illetve max. csak pár 10 kByte-ot.
-
ksanc
őstag
válasz
Keeperv85 #1511 üzenetére
Köszi, nagyon szép összefoglaló.
Én mount -t -o loop-al csatoltam fel eddig is, őszintén szólva ezt az ajánlást láttam mindenhol.
A system.img becsomagolásánál már a múltkor is akartam válaszolni, hogy nem muszáj azt vissza simg-elni.
Kell egy resizefs és mehet tömörítetlenül. Az igaz, hogy így csak annyi szabad hely lesz a /system-ben, amennyit a resize-el hagysz, de ez nem probléma, oda nem írkál az ember normális esetben.
Fájlrendszer ellenőrzést nem szoktál lefuttatni umount után? Én mindig, na meg a resizefs-hez is kell, hogy mekkora méretet hagyjak.
Jó ez a SELinux dolog, eddig úgysem foglalkoztam vele, igazából nem is tudom, mi fán terem. Úgy tűnik, ez meg fog változni :S -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Keeperv85 #1510 üzenetére
Nos akkor lássuk. Pár apróság, minek néz elébe, aki 5.0-val játszik.
-root nincs jelenleg, csak a Samsungokra, abból sem mindre
-insecured kernel többé nem létezik
.az EGÉSZ fájlrendszer SELinux védett
-az apk fájlokhoz egyedi apktool kell, csak a legfrissebb verzió támogatottHogy példával bemutassam, ami eddig volt, az így néz ki, mint megoldás, ha pl. a Settings.apk szövegeit cserélnénk.
Adott:
system.img - ext4 lemezkép
apktool RC4
ext2simg bináris
make_ext4fs bináris
simg2img bináris
signapk fájlokRégi módszer:
simg2img system.img sys.raw //szétcsomagoljuk a system.img-t
mkdir mnt //mnt könyvtár a csatolási pontnak
sudo mount -t ext4 sys.raw mnt //csatoljuk a lemezképet
mk workdir //munkakönyvtár az apktool-nak
cp mnt/priv-app/Settings.apk workdir //a kiválasztott csomag másolása szerkesztésre
apktool if mnt/framework/framework-res.apk //az apktool felkészítése a kicsomagolásra, szimbólumtáblák kibontása
cd workdir //belépés a munkakönyvtárba
apktool d -s Settings.apk //apk kibontása
gedit Settings/res/values-hu/strings.xml //szöveg átírása
apktool b Settings //apk felépítése
sigsystem.sh /Settings/dist/Settings.apk /Settings/dist/Settings.apk //apk aláírása
sudo cp /Settings/dist/Settings.apk ../mnt/priv-app //apk helyére másolása
cd .. //visszalépés a főkönyvtárba
sudo make_ext4fs -s -l 900M -a system system_new2.img mnt/ //a mount point tartalmának visszacsomagolása egy új lemezképbeEz jó volt a 4.4-ig...Nézzétek meg, majd felejtsétek el!
Az új játékszerek ugyanis csak így fognak menni:
simg2img system.img sys.raw //szétcsomagoljuk a system.img-t
mkdir mnt //mnt könyvtár a csatolási pontnak
sudo mount -t -o loop ext4 sys.raw mnt //csatoljuk a lemezképet
mk workdir //munkakönyvtár az apktool-nak
cp mnt/priv-app/Settings/Settings.apk workdir //a kiválasztott csomag másolása szerkesztésre
apktool if mnt/framework/framework-res.apk //az apktool felkészítése a kicsomagolásra, szimbólumtáblák kibontása, a mediatek-res.apk átkerül a mediatek-res almappába
cd workdir //belépés a munkakönyvtárba
apktool d -s Settings.apk //apk kibontása
gedit Settings/res/values-hu/strings.xml //szöveg átírása
apktool b Settings //apk felépítése
sigsystem.sh /Settings/dist/Settings.apk /Settings/dist/Settings.apk //apk aláírása
sudo cp /Settings/dist/Settings.apk ../mnt/priv-app/Settings/ //apk helyére másolása
cd .. //visszalépés a főkönyvtárba
cd mnt/priv-app/Settings/Itt most álljunk meg! Minek léptünk ide? Nézzük meg a fájlunk jogait!
ls -l
-rw-r--r-- 1 root root 15076502 márc 9 02:34 Settings.apk
Jó ez nekünk? Hát persze. Miért ne lenne jó?! Hát persze, hogy nem jó!
Helyesen:
-rw-r--r--. 1 root root 15076502 márc 9 02:34 Settings.apk
Mi az a pont ott ugye... SELinux jogok vannak a fájlokon... Mindegyiken...
Elméletileg make_ext4fs ezeket is vissza tudja tenni, így:
sudo make_ext4fs -S ./file_context -l 900M -a system system_new2.img mnt/
Elméletileg... Gyakorlatilag ehhez kell a file_context fájl a ramdisk alól, amihez ki kell bontani a boot.img-t is. Gyakorlatilag pedig a folyamat nem szokott sikerülni... Hagyjuk ezt békén!
Visszatérve a Settings.apk-ra... Hogyan lesz ott pont is?
Nézzünk egy ilyet:
ls -Z
u:object_r:system_file:s0 Settings.apkÍgy kéne kinézzen... helyette nekünk...
ls -Z
? Settings.apkKövetkezmény: az SELinux észre fogja venni, hogy a fájlt megpiszkáltuk! Első dolga lesz levenni az ÖSSZES jogot a fájlunkról... és ha ez pont a Settings, akkor felejthetjük a SetupWizardnál el a rendszerünk, mert azon sem megyünk túl...
Jójó... hogyan legyen ismét pont? Hát van nekünk egy aranyos kis SELinux Kit települve, ha frissült a Linux az utóbbi 1 évben.
Van benne egy bizonyos "chcon" bináris.
Mondjuk neki (még mindig a Settings könyvtár alatt állva):
chcon u:object_r:system_file:s0 Settings.apk
...és:
ls -Z
u:object_r:system_file:s0 Settings.apkMegszültük. Az összes jogosultság rendben, a pont is ott lesz az ls -l parancsot kiadva... Már csak be kéne csomagolni...
NE így:
sudo make_ext4fs -S ./file_context -l 900M -a system system_new2.img mnt/Hanem így:
./ext2simg sys.raw system2.img
Ezzel a már meglévő flag-ek nem sérülnek... és...
Most már szabadon
gyalázkodhatunkjavíthatunk bármit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged