- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pogika
aktív tag
Sziasztok.
A következő problémám van.
Adott egy elephone p9000 lite, feltettem rá flashtoolal a legfrissebb romot az elephone oldaláról ami rendben lefutott, majd a twrp -t is fel akartam tenni vele, de ekkor már nem ismerte fel a telót, csak a töltés kapcsol be.
Próbáltam egy p7000 rel is azóta a flasht, azzal megy.
Megsérülhetett a preloader a telóban? Ha igen azt lehet javítani? Mert igazából a p9000 lite működik rendben az új rom-al, csak szeretném rootolni, meg ugye a twrp se ártana rá. -
Pogika
aktív tag
válasz
Keeperv85 #1965 üzenetére
P6000 rel jártam ugyanìgy, a gyerek valahogy lezárta a telòját vele, gondoltam ùjraflesselem flastoolal, ùjraindìtás után a zár ugyan ùgy ott volt.
Sokat gugliztam ès megtaláltam a megoldást, az sp flastoolban a download előtti format opciòt kell választani, ès a startra nyomni maj csatlakoztatni a telòt. Ezután az ùj rendszert a megszokott mòdon feltenni. A telefonon ùjraindìtás után nem lesz imei, de ezt mèrnöki mòdban a radio infonál ùjra lehet ìrni. P6000 ren toltam vègig ezt, igaz vèletlenül ùjraìrásnál felcserèltem az imeiket ès a 2. Sim került az 1. Sim helyèrede működik a telò, ès 4g is megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged