Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Egy THL T6 PRO telefonról lenne szó. Gyári rom van rajta, annyi, hogy már rootoltam. Szeretnék egy custom romot rátenni. ha lehet, akkor ezt. Viszont nem tudom hogy kell..és azért ennyire nem vagyok jó angolból. Ezért kellene, hogy valaki leírja nekem magyarul és segítsen kicsit. Egyébként értek a gépekhez és a telefonokhoz is..de nyilván amit sosem csináltam, abban azért nem vagyok olyan bátor. Csináltam már Sony-t..és Huaweit is. De egy úgymond gyártó nélkülit még nem. Kevés a leírás, és nem sok mindent talltam ezzel a telóval kapcsolatban...szeretném rátenni a TWRP recoveryt és ezt a custom romot is. Majd a cél a Vipre4android FX és a Dolby Atmos lenne. Tud ebben nekem valaki segíteni? Megköszönném!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest