Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Műholdaktól is képes segítséget kérni az Apple Watch Ultra 3
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok van egy LTE kérdésem
Nekem a kiszemelt Redmi Note2 legnagyobb hiányossága ez a sokat emlegetett "falusi" LTE
B20 : fdd-lte 800MHz hiánya.Találtam egy Mélyvízes ízű ötletet vagyis kérdést (egy Miui.com fórumon) amire ott nem született
megoldás még (több mint egy hónapja sem) :MauiMeta8.1512 3G segítségével ( az alábbi kép LTE RF Tool-jával) vajon lehetne átírni egyes Mo-n használaton kívüli FDD-LTE sávjainak (a Band1
--vagy a kinai B39-40-41 valamelyikének) frekvenciáit és egyéb szükséges paramétereit,azzal a megfontolt céllal hogy az egyik eredményül ezután a B20 -ra legyen "áthangolva" ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest