Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Magisk
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
slyszab
csendes tag
Sziasztok!Segitségeteket szeretném kérni,a problémám a következő!Cubot S308 telefonról van szó,jött egy jelzés,hogy wirelles frissités elérhető.letöltöttem,majd frissitett és újraindult magától a rendszer.aztán láttam hogy letörölte a játékokat,zenéket,videókat,fotókat a telcsiről.aztán összekötöttem usb-n keresztül a géppel hogy visszapakoljam,usb hibakeresés bekapcsoltam elötte.a total commander azt irta ki hogy nincs ilyen meghajtó amikor próbáltam behozni rajta...ekkor néztem át a telcsit és a következőket találtam.alkalmazások menüben ram 2gb,belső tárhely ahová a letöltések is mennek illetve az összes hely 910mb!!!Aztán bementem a tárhely menübe ott pedig telefon memória összes hely 858 mb és ennyi,eddig itt szerepelt még a 16 gb tárhely,ami most nincs itt,nem is irja egyáltalán...Gyári beállitások visszaállitása nem segit,mentést előtte nem csináltam.Tudna valaki segiteni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Raspberry Pi
- World of Tanks - MMO
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi