Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek mert kicsit hosszú lesz a hsz.A telefon amiről szó van egy Xiaomi Redmi 1s, gyári recoveryvel (MiRecovery) és egy módosított gyári Miui v6 rom-al.
A tegnapi nap folyamán faterom a telefonján látta hogy van OTA frissítés és lefrissítette. Sajnos a frissítés nem sikerült. A rosszul elsült frissítés után már alapból recoverybe bootolt a készülék. Ezután nézelődtem hogy ilyenkor mit lehet tenni. Fórumokon kérdezősködtem, de senki sem tudott segíteni.
Kaptam egy tippet, hogy fastboot-al meg lehet csinálni. Meg is próbáltam. Eleinte az Android SDK-t tettem fel, de nem tudtam összehozni az ADB kapcsolatot. Nem látta a gép a telefont.
Utána ez a leírás alapján próbáltam.
Ekkor a gép még az eszközkezelőben Android Bootloader néven látta a telefont.
Sajnos nem sikerült. Flash közben elakadt a modem flash-elése közben. A MiFlash ekkor ezt írta ki: Meghatározatlan hiba (0x80004005: FAILED (data transfer faliure(Too many links)))Ezután lecsatlakoztattam a telefont a kábelről és magam sem tudom miért de ki akartam kapcsolni a telefont és a bekapcsoló gombbal nem lehetett úgyhogy kivettem az aksit. Visszatettem az aksit, recovery már nincs a telefonon. Próbálom bekapcsolni de semmi. Viszont mikor rátettem újra a gépre akkor előjött rögtön a fastboot képernyő.
Most jelenleg az eszközkezelőben unknow device-ként jelenik meg a készülék. Bármilyen drivert telepítek nem ismeri fel sehogy sem. A MiFlash sem látja a telefont.
Van még remény a telefon újraélesztésére? A fastboot-ből hogyan léphetek ki úgy hogy ne legyen még nagyobb baj? Ártottam a telefonnak azzal hogy kivettem az aksit mikor ki akartam kapcsolni a fastboot képernyőnél?
Hálás lennék ha valaki tudna mit mondani.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest