- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android Autót minden mobilra!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- A Motorola is Air mobillal készül
- iPhone topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Íme, a One UI 8.5 újításai
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek mert kicsit hosszú lesz a hsz.A telefon amiről szó van egy Xiaomi Redmi 1s, gyári recoveryvel (MiRecovery) és egy módosított gyári Miui v6 rom-al.
A tegnapi nap folyamán faterom a telefonján látta hogy van OTA frissítés és lefrissítette. Sajnos a frissítés nem sikerült. A rosszul elsült frissítés után már alapból recoverybe bootolt a készülék. Ezután nézelődtem hogy ilyenkor mit lehet tenni. Fórumokon kérdezősködtem, de senki sem tudott segíteni.
Kaptam egy tippet, hogy fastboot-al meg lehet csinálni. Meg is próbáltam. Eleinte az Android SDK-t tettem fel, de nem tudtam összehozni az ADB kapcsolatot. Nem látta a gép a telefont.
Utána ez a leírás alapján próbáltam.
Ekkor a gép még az eszközkezelőben Android Bootloader néven látta a telefont.
Sajnos nem sikerült. Flash közben elakadt a modem flash-elése közben. A MiFlash ekkor ezt írta ki: Meghatározatlan hiba (0x80004005: FAILED (data transfer faliure(Too many links)))Ezután lecsatlakoztattam a telefont a kábelről és magam sem tudom miért de ki akartam kapcsolni a telefont és a bekapcsoló gombbal nem lehetett úgyhogy kivettem az aksit. Visszatettem az aksit, recovery már nincs a telefonon. Próbálom bekapcsolni de semmi. Viszont mikor rátettem újra a gépre akkor előjött rögtön a fastboot képernyő.
Most jelenleg az eszközkezelőben unknow device-ként jelenik meg a készülék. Bármilyen drivert telepítek nem ismeri fel sehogy sem. A MiFlash sem látja a telefont.
Van még remény a telefon újraélesztésére? A fastboot-ből hogyan léphetek ki úgy hogy ne legyen még nagyobb baj? Ártottam a telefonnak azzal hogy kivettem az aksit mikor ki akartam kapcsolni a fastboot képernyőnél?
Hálás lennék ha valaki tudna mit mondani.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch
- Android Autót minden mobilra!
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest