- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huawei
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek mert kicsit hosszú lesz a hsz.A telefon amiről szó van egy Xiaomi Redmi 1s, gyári recoveryvel (MiRecovery) és egy módosított gyári Miui v6 rom-al.
A tegnapi nap folyamán faterom a telefonján látta hogy van OTA frissítés és lefrissítette. Sajnos a frissítés nem sikerült. A rosszul elsült frissítés után már alapból recoverybe bootolt a készülék. Ezután nézelődtem hogy ilyenkor mit lehet tenni. Fórumokon kérdezősködtem, de senki sem tudott segíteni.
Kaptam egy tippet, hogy fastboot-al meg lehet csinálni. Meg is próbáltam. Eleinte az Android SDK-t tettem fel, de nem tudtam összehozni az ADB kapcsolatot. Nem látta a gép a telefont.
Utána ez a leírás alapján próbáltam.
Ekkor a gép még az eszközkezelőben Android Bootloader néven látta a telefont.
Sajnos nem sikerült. Flash közben elakadt a modem flash-elése közben. A MiFlash ekkor ezt írta ki: Meghatározatlan hiba (0x80004005: FAILED (data transfer faliure(Too many links)))Ezután lecsatlakoztattam a telefont a kábelről és magam sem tudom miért de ki akartam kapcsolni a telefont és a bekapcsoló gombbal nem lehetett úgyhogy kivettem az aksit. Visszatettem az aksit, recovery már nincs a telefonon. Próbálom bekapcsolni de semmi. Viszont mikor rátettem újra a gépre akkor előjött rögtön a fastboot képernyő.
Most jelenleg az eszközkezelőben unknow device-ként jelenik meg a készülék. Bármilyen drivert telepítek nem ismeri fel sehogy sem. A MiFlash sem látja a telefont.
Van még remény a telefon újraélesztésére? A fastboot-ből hogyan léphetek ki úgy hogy ne legyen még nagyobb baj? Ártottam a telefonnak azzal hogy kivettem az aksit mikor ki akartam kapcsolni a fastboot képernyőnél?
Hálás lennék ha valaki tudna mit mondani.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Battlefield 2042
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest