Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctibor
senior tag
válasz
feca81
üzenetére
"...az általam régebben említett zopo 200 led reminder program tökéletes megoldást nyújt."
Sajnos a Thl W5 esetében nem tökéletes. Azt vettem észre, hogy csak az egyik (nálam a 2.) SIM-re érkező és nem fogadott hívások esetén villogtatja az alsó gombsor háttér-fényét, a másik SIM-et figyelmen kívül hagyja. Az sms-nél nincs ilyen gond.
Úgyhogy, ha valaki tud hasonló elven, de jobban működő progit, kérem, tegye közkinccsé! Sokunknak segíthet, mert úgy látom a fórumból, hogy az összes Thl telefonból hiányzik a led, illetve csak a töltést jelzi, mást nem, valamint több Zopo telefonnak is megvan ugyanez a problémája.
(A Light Manager és a többi egyébként a Thl W5-ön sz@rt sem ér... -- ezek a progik egyszerűen nem észlelik, hogy a készülékben mégiscsak lakik egy led...)
-
tthom
senior tag
válasz
feca81
üzenetére
A Led Remindernek van egy érdekessége.. Legalábbis JB-n. Minden egyes értesítéshez root jogot kér. Legalábbis ma futottam bele, merült a telefon és másodpercenként jelzett, hogy root-ot kapott.

Kikapcsoltam az erre vonatkozó részt benne, de akkor is villogott. Persze lehet csak a következőnél hat rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest