Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZolkoW
őstag
válasz
Outlander
üzenetére
Néztem előtte, ráadásul a Zsírbeszt EU raktárából kértem pár dollárért biztosítást,így kábé egálban volt. Nekem valamiért az az érzésem, az ebayes eladók jobban komolyan veszik a garis kérdéseket (és értékeléseket). Én is úgy tudom, hogy a legtöbb boltnál ez a rendszer, a Xiaomishopnál mintha úgy láttam volna,hogy EU szervizt is írnak (most nem ellenőriztem). Én csak azt mondom,hogy most tuti nem úgy döntenék, mint akkor: vennék egy itteni aprós eladótól újan,garival, mert tudom,hogy többet ér nála a gari,mint a fenti helyen. Meg megvárnék több tapasztalatot, mostanra azért már szállingóznak a negatív infók is,nem csak a rózsaszín köd.
Ja, a Parishoz infó: az X-es változatnak butított mindkét kamerája, azt hiszem,ennyi a különbség, egyébként a nem x-esnek ugyanaz a fő szenzora a kimovil szerint,mint a Huawei p8lite-nak,bármit is jelentsen ez

(Szerintem a legaljánál jobb,de nem lennék elégedett vele)
A gold tudtommal a simának az aranyszínű keretes változata.Akos727: sebességre nem nagyon van panasz, újraindulás volt már,de talán kettő rémlik.mondjuk nem én nyúzom. A kijelző kifejezetten faja lenne a világos folt nélkül

Hangminőség és az a hülye sípolás: vazze, ZolkoW,komolyan gondoltad,hogy 40ért tökéletes telefont kapsz?!
győzött a kalandvágy,hiába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

győzött a kalandvágy,hiába.