Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
Outlander
üzenetére
Azt, hogy mennyire gyors 1 mp-en belül a képernyő feléledése, azt Neked kell megítélni, én nem tudok tizedmásodperceket mérni. Megérintést követően azonnal rezzen, de egy pillanatnyi fáziskésés van a rezdülés és a kép megjelenése között. Bevallom, sosem gondoltam volna, hogy a 0,1 - 0,3 - 0,5 másodperces képernyő feléledést figyelve válasszak telefont. Nekem ez etekintetben tökéletesen megfelel. Nálam az akku sokkal fontosabb tényező. De van, akinek a fényképező, van akinek a zenei hatás, és van akinek GPS az első a prioritásokat illetően. Kinek mi a fontos.
Igen, jól láttad a videókon, hogy folyamatosan pulzál a notiled. Ha nincs semmi, akkor ezt halványkék színben teszi.
Lagg és bug hibáról nem tudok beszámolni, mert én nem tapasztaltam még egyelőre ilyet. de hát csak most kezdem belakni.
Ha jó lesz az akku ideje, marad, ha nem akkor sajna búcsúzni fogok tőle (is). -
viktorhu
veterán
válasz
Outlander
üzenetére
Kihagytad a jelszó bepötyögését vagy a lezáró minta berajzolását
Akkor van értelme az ujjlenyomatos feloldásnak, ha amúgy is használsz valamilyen képernyőzárat, és ezt szeretnéd egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni. (Biztonságosabb azért, mert hosszabb / bonyolultabb jelszót is megadhatsz, ha ujjlenyomatozol - ha nincs ujjlenyomat, akkor valószínűleg egy könnyen reprodukálható mintát fogsz választani). -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Outlander
üzenetére
Hát ha Te 0,5s alatt megnyomod a gombot, és felhúzod a zárképernyőt
akkor nagyon pengén nyomod.Nem dobtad még el a telefont ilyen sebességnél ?

Csak mert én nyugodt kézzel is 2 másodperc alatt abszolváltam a feladatot... De nem 0,5...
Próbálj azért rá, és közben számold magadba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Honda topik
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor van értelme az ujjlenyomatos feloldásnak, ha amúgy is használsz valamilyen képernyőzárat, és ezt szeretnéd egyszerűbbé és biztonságosabbá tenni. (Biztonságosabb azért, mert hosszabb / bonyolultabb jelszót is megadhatsz, ha ujjlenyomatozol - ha nincs ujjlenyomat, akkor valószínűleg egy könnyen reprodukálható mintát fogsz választani).