- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bryndza
tag
válasz
Gery1987 #93048 üzenetére
Nem a launcher a problémám, hanem a fényerő. Az Alcatel nagyságrendekkel erősebb. Az egy giga, persze üt, de nekem próba során megint az D5 tetszett jobban. És egyáltalán nem akadt nem lassult. Játék nem lesz rajta futtatva, csak az alapfunkciók, net, viber, fényképező, rádió.
A Lenovot felraktam full fényerőre, és nekem nagyon gyenge volt. -
bryndza
tag
Sziasztok,
Most vagyok én is rajta a témán, az asszonynak kéne egy dualos, kettőt néztem eddig, az Alcatel D5-öst és Lenovo A328-ast. Mindenki a Lenovot mondja, de élőben engem nem győzött meg, a médiában taperoltam, de nekem az alca sokkal jobbnak tűnt. Világosabb, szebb a kijelzője és annak ellenére, hogy 512 ram-mal szerelték, gyorsabb is. A menüje is inkább oké, a Lenovoé egyáltalán nem tetszett.
A Samsung S duos pedig a gyeszora aksi miatt felejtős.
Mi a véleményetek ?
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged