- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merula Alba
tag
Sziasztok.
Tudom nem teljesen passzol ide, viszont nagyon kiváncsi lettem erre az oldalra, erre a készülékre. Az általatok javasolt oldalak között van, de azért bújkál bennem a gondolat hogy ez tényleg Samsung vagy csak klón.Mert a neten sajnos sok hasonló van. Az ár, illetve hogy mit írnak mellé sajnos már nem győz meg teljesen. Az nem garancia sajnos.
-
Merula Alba
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről az oldalról, és persze a telefonról?
Szimpatikusnak tűnik, van normális helpdesk, Paypal. A telefon márka elég ismeretlen, neten egészen pozitív dolgokat találtam. Megvenném! Szerintetek? -
Merula Alba
tag
válasz
hungobungo #62794 üzenetére
Hali!
Várható hogy bővül a lista? -
Merula Alba
tag
b0bcat: Köszönöm a gyors választ. Nem kritikus pont, de jó tudni. A másik SIM csak ritkán használt, nem akarom megszüntetni. Megér nekem havi pár ezret. Még!
Hogy jelzi a telefonotok azt hogy melyikre jön be a hívás, sms? Az gondolom nem gond ha az egyikről letiltom az adatforgalmat.
Még megvárom hogy mit hoz a jövő hét mobilok terén, bár nem hiszem hogy lenne nagy meglepetés!
Az Elephone P6S is nagyon tetszik. bár ez az ár, ilyen felszereltséggel..... Szerintetek?? -
Merula Alba
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek! Linkelek egy hosszú hozzászólást. Nincs kedvem mégegyszer bepötyögni.
Van tanácsa valakinek, milyen phablet való nekem?
Van ezeken kívül még pl Zopo ZP990+-is. 5,5"-6,5"- ig optimális.
Továbbá látom hogy a 2 sim-es telók "standby-ban" üzemelnek, ez pl mobilnetnél mit befolyásol? Az 1. hsz nem tért ki erre.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest