Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Novemberi techmontázs
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
válasz
pixelblondie
üzenetére
Szia!
Itthoni felhozatalból nem tudok dual simes full active telefont ajánlani. Ami nem dual active, azokból még érdekesek lehetnek a prestigiok (magyar nyelvű támogatás, 2 év gari), például ez. De szerintem jobban jártok külföldi rendeléssel.
Más.: Az utóbbi 2 napot végigszenvedtem a Lewa P770 verzió okosításával, meg a magyarításával, de a magyarítás után minden esetben bootloop fogadott, amin nem tudtam keresztülevickélni. Próbáltam a komplett ROMot áttolni JBarton, meg volt, hogy csak az app, framework mappát és a build.prop -ot. Nem sikerült zöldágra vergődnöm vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TCL LCD és LED TV-k
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest