- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nolez
csendes tag
válasz
hungobungo #1233 üzenetére
Az egyik oldalt lefordíttattam kuglival és nekem is majd kiszúrta a szemem az sgx6.. széria. Ha ezek a telók a mostaniak helyét veszik át ár szempontjából, akkor mindegy, hogy a forint hol fog állni még úgy is iszonyat jó vétel lesz.
-
nolez
csendes tag
válasz
tibcsi99 #1216 üzenetére
Persze a 4.0.9 es ICS egyből feltűnt nekem is, viszont a szabad memória mérete 512 RAM esetén nem hiszem, hogy lenne 180 MB körül, persze ha előtte böngésztük a telefont és nyitogattunk alkalmazásokat. Egyébként az 512 MB rammal sincs semmi probléma, ahogy tesztvideókat elnéztem, sőt a nagy kijelzős (5, 5.2) haipai-ok zökkenőmentesen futottak fél gigányival ICS-en. Nem tudom hogy vagytok vele, de kicsit félek az ilyen telefonok vásárlásától, főleg amelyikhez nincs külön bármiféle fórum. A zopo zp100, és a haipai 9220 nak tudom, hogy van még xda-n is, azok valószínű megbízhatóbbak. Ahogy elnéztem teszteket sok helyen írták, hogy a markettel oda vissza kell babrálni, hogy egyáltalán legyen vagy tudjon az ember letölteni belőle. De cáfoljatok meg ha valamit nem jól mondok, mert különben nagyon kecsegtető ajánlatoknak tűnnek ezek a telefonok.
Te melyik haipai-t rendelted?
Ha már megnyúztad, egy kis elménybeszámolót esetleg nyújthatnál számunkra, nagyon kíváncsi vagyok mit produkál. -
nolez
csendes tag
Hali all!
Az iHTC (Titan) x310e nevű klónról esetleg hallott már valaki vagy van e bármiféle tapasztalata vele kapcsolatban? Specifikációk alapján nem tűnik rossznak, az 1GB RAM terén vannak kételyeim, habár több videón is láttam antutu benchmarkban 1024.2 MB-ot kiírva.
Mobile-phones.cn oldalán 203 dollár, amennyiért ajándék ha a hardver tényleg ilyen, de semmi fejlesztői fórumot nem találtam eddig hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest