- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Keresgéltem kicsit, a Lenovo fórumán találtam ezt:
Májusban elkezdték a 6577-es telók próbagyártását, piacra kerülés jún végén júl elején van betervezve, 200$ környékére akarják pozicionálni.
Elég nehezen értelmezhető a szöveg, ha jól értettem két 6575-ös mag lesz 1.2Ghz-en járatva, de a GPU PowerVR SGX 6xx lesz mellette! -
tibcsi99
csendes tag
Itt a fórumban fordult már meg ZOPO ZP100 tulaj, és nagyon meg volt vele elégedve, sőt, csatolt képeket is amit vele készített, és nagyon jónak mondhatók a képek.. Valahol 800-1000 hozzászólás körül?
Én az eredeti, egyedüli 5.3 (valójában 5.2) colos Haipai-t rendeltem, nem az 5" Star N8000 vagy hasonlót... Ha meglesz, persze, igyekszem majd egy beszámolóval (esetleg többel is)...
Amúgy mivel programozó vagyok és elég sok androidos telefon fordult meg kezeim között, egyáltalán nem tűnik gáznak a Market/Google Play telepítése. De majdmeglátjuk
-
tibcsi99
csendes tag
Helló!
Én is ezt láttam meg először, akkor kezdett el érkedelni a "kínai mobil" téma.
Lehet olcsóbban is hozzájutni pl. a TD-nél.
Mondjuk elég gáz, hogy az Android (ICS) még csak 4.0.4-nél tart, de erre már "4.0.9"-es Android van heggesztve. Ha viszont lefordíttatod google-vel az orosz hozzászólásokat, írja az egyik tag, hogy valójában 2.3-as Android van rajta. És hogy, habár minden tesztprogram 1GB RAM-ot ír ki, érdekes módon a rendszer csak ~180MB szabad memóriát jelez (mondjuk ez szerintem androidos sajátosság, mert attól ha "kilépsz" egy programból az android nem fogja a memóriából törölni, főleg ha bőven van szabad memória - legközelebb ha indítod a programot, akkor "instant" indulAmúgy is megtölti programokkal a memóriát, mert ha ténylegesen nem futnak, nem fognak a processzor idejéből fogyasztani...).
Visszatérve, a TinyDeal oldal eddig nagyon okés volt, sokszor rendeltem tőlük apróbb (<50$) csomagot, mindig minden megérkezett, és ár függvényében
minőségi darab volt. Most rendeltem tőlük én is telefont, ha ez is megérkezik, és minden rendben lesz, akkor le a kalapom előttük.
(Még ha nem is hordok kalapot
)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest