- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sitQ
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni dual sim okostelefon választásban.
Elvárások:
Ár: kb 100e körül, nem baj ha kicsit több.
Kijelző: HD felbontás, ha lehet 1920*1080, de 5" től ne legyen nagyobb. Fényerő fontos, mert sokat vagyok napon.
Legalább 4 magos proci, 2-4 giga ram.
Gorilla glass elengedhetetlen, hátlap fém, vagy az is gorilla glass, oldal se baj ha fém. Lényeg, hogy minőségi összeszerelés legyen és tartós. (Nálam eléggé igénybe van véve a telefon) Mostani egy THL W100-as, de már gatya, tehát attól valami masszívabb kell
Legyen szép
Illetve honnan érdemes rendelni, venni. Áfás számla kell róla, mivel céges telefon lesz.
Eddig Huawei ascend P6, P7-et néztem, de más alternatívára is kíváncsi vagyok.Előre is köszi a hozzászólásokat.
-
sitQ
csendes tag
Sziasztok! Tudtok nekem olyan megbízható magyar webshopot/eladót mondani, (esetleg rendelt is tőle és minden rendben volt) ahonnan magyar áfás számlát kapok a készülékről? A cég ahol dolgozok csak így tudja kifizetni nekem az árát, nameg nem szeretném ha valami gubanc lenne az esetleges himihumi, fiktív árusok miatt. A THL W100-at, vagy esetleg W 8-at néztem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest