Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
chab7
addikt
válasz
megint én
üzenetére
Azért az orosz fórumon nem azt írják, hogy gorilla lenne, hanem csak feltételezik.
Почему все утверждают что здесь Gorilla Glass? На официальном сайте ничего нету. На сайте Gorilla Glass тоже.
Это не совсем верно. На китайской версии сайта указано "Corning 2nd generation glass". Детальнее тут. То что информации нету на сайте Corning - ничего не значит, так как они сами указывают что список не полный. Почему нету информации на русском сайте неизвестно. Пока опровержений нет, считаем что на устройстве Gorilla Glass.Jó lenne majd azért ha valmi pontos infó kiderülne erről, csak hát még olyan új és alig van valakinek. Itt pl még senkinek sincs.
Na és akkor a jiayu hívőknek: Stainless Steel JiaYu G5 will run 1.5Ghz MT6589T Chipset
(#39739) instantwater: Működik még a kód? Csak mert még 285$ korában jött ki. Azóta ment le kód nélküli 275$-ra. Szerintem már nem működik hozzá, bár én nem vittem végig a vásárlást, de aki igen majd megmondja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB minden szín KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest