Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Légből kapott hírünk van képekkel
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
Bármelyik pillanatban beeshet. Én nagyon figyelem az értesítőt nehogy lemaradjak. A 4A kevés, 4 prime nincs B20-as, csak ráveszem magam hogy ez legyen végül, bár a 76mm szélesség nagyon nem jön be, van a fiókban 5.5" telefon, a nagy méret miatt nem használjuk. Rápróbálok, hogy van-e olyan jó a telefon, hogy elviseljem a kényelmetlenül nagy méretet, max. eladom párezer bukóval pár naposan.
Még azon törpölök hogy a fekete vagy szürke hátú legyen. Elég régóta nincs már fekete hátú telefonom, már nagyon vártam rá. De nézegetem a képeket, és már valahogy fura ez a full fekete, olyan gyászos feeling. Komolyan lehet hogy a végén a szürke-fekete lesz?
De miért nincs 5" redmi 4 prime B20? Ennyiért inkább akkorában venném én is. Látszik is hogy kintről is ezt a legnehezebb kapni (pláne feketében), és fel is van nyomva az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 256gb - Szép állapot, új kijelző, akku 77%, akár beszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest