Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Az 5" az érződik 4,7" után is, ez tény. A felbontás ugyanakkor nem (HD vs full HD). A MIUI-val semmiféle hátrányt nem érzek, igazság szerint minden más nálam "fapados" ehhez képest. A google szolgáltatásaival sincs semmi gond (mi lenne?). Ráadásul nagyon is fejlesztik, csak győzd követni a mindig legfrissebb verziót (én nem frissítek hetente, minek?)
De ha Neked megfelel, akkor amen, szeresd a telód és ennyi. Csak azért nyilatkozok így, mert elég sok teló megfordul a kezemben, van összehasonlítási alapom. Nálam fontos a GPS és a kép minősége, minden más ez után jön
-
dReFiX
senior tag
Az a baj ezzel a kérdéssel, hogy minden kollégának a sajátja felé húz a szíve, aztán nem igazán kapsz objektív választ, szerintem száraz adatok és a tesztek alapján saját magad döntsd el.
Én személy szerint a w200s-re tettem a voksom több hét vacillálás után, főként a forma, sebesség és a kijelző miatt, jövő héten érkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű állapotú IOS 18
- orange Apple 17 pro max 256 Gb + tokok
- BONTATLAN Xiaomi 15t Pro 12/512gb, Barna, 3 év gyári garanciával, eladó!
- Honor magic 6 Pro megkímélt 2028.01.15. gyártói jótállás+ tokok
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oyomba VGP-BPS26 utángyártott akkumulátor / 12 hó jótállás
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

300$-os telefont fog adni neked bárki is 88-ért? na persze.....