- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows CE fórum
- iPhone topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- A Motorola is Air mobillal készül
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezfeher
tag
Én vettem egyet miniben egy másik árustól. Időben megérkezett, még a samsung is rá volt írva. Egy baja volt csupán, nem érzékelt semmilyen sim kártyát. Reklamáltam, az eladó nem válaszolt, időközben el is tűnt. Az Ali visszafizette az árát, még vissza sem kellett küldeni. Mini tabletnek kitűnő.
-
Ed3r_X_
nagyúr
A RAM nem 2GB lesz. Ha megnézed a CPU-Z-s képet már az furcsa, hogy a Total RAM 2048MB, holott mindig kicsit kevesebb szokott lenni, soha nem pontos érték az. Illetve 2GB-ból a szabad csak 480? Az MTK nem zabálja ennyire az erőforrásokat.
Illetve klón, hát nem tudom, csak azért, mert így néz ki nem venném meg.
-
raulicio
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest