- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Thocy a ZAGY #133200 üzenetére
Szia! Nos az amit írsz azért érdekes mert nekem "csak" egy farsang videózása megszakításokkal ~1,5 óra volt 6GB! Nekem nincs nagy igényem sem fosbuk, sem messenger, mégis a használt apk után a 16GB-ből szabad 4,5GB. Ugye nekem is elég lenne a 8GB samu memória
Mert biztosan nem fér bele a nyereségbe plusz 4000ft amivel többe kerülne a dupla tárhely.............
-
RVR400
veterán
válasz
Thocy a ZAGY #133178 üzenetére
Azért azt a 8 GB-nyi ROM-ot 50e Ft-ért megmagyarázhatná nekem valaki. Ráadásul szerintem Te abba a 10%-ba tartozol, akinek az elég,viszont a felhasználók 90-a a pokolba kívánja a telót, mert nem tudja feltenni rá az általa használni kívánt programoknak a felét sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest