- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
válasz
Cavalera #135306 üzenetére
2 oukitel van a családban, egy K6000 Pro és egy U22 Plus, mindkettő tökéletesen működik, azt tudja, ami rá van írva. Attól eltekintve, hogy kék színben hányiger a teló, szerintem nyugodtan vedd meg. Majd jól irigykedem.
Wolfskin, nyisziati, ezeket gyakran okozza haldokló akku, én sem hittem volna, de pont THL T6s-el volt ez, meg Doogee Y100 Pro-val, hogy akkucsere után tökéletes működés lett ismét. Illetve Wolfskin helyében cseréltetnék a szolgáltatóval SIM kártyát, az is be tud kavarni.
-
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Cavalera #134650 üzenetére
Ez egy eléggé új márka, a teszteken nem szerepelnek roszul, de hosszútávú tapasztalat nem sok van róluk.
Egyébként én is kíváncsian figyelem őket.
Amolyan Mi Mix-koppintás telefonokra vágysz?(#134651) szbalogh
Szerintem a Slo-Mo telefonon vicc-kategória. A minőség mindenképpen megsínyli a magas fps számot.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Cavalera #134646 üzenetére
Hát igen, az UMI mindig nagyon jó volt papíron, csak a valóság nem tükrözi ezt.
Hozok néhány példát:
- a minőségellenőrzés kritikán aluli, rengeteg a hardverhiba, már a dobozból kivéve is. Sárguló kijelzők, tönkremenő hangszórók, púpos akkumulátorok etc.
- a kamera csak papíron jó, egyébként 5-6 éves átlagos telefonok szintjét sem hozza
- szoftverfrissítésekre maximum a telefon első 2-3 hónapjában lehet számítani, utána el lesz felejtveEz egy B brand, semmi több. 90 ezerért nagyon sok a választási lehetőséged, nem szabad UMI-ra még gondolni sem.
Meg azért megnézném, hogy egy Snapdragon 821-es Mi Note 2-nél hol lenne jobb bármelyik UMI is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest