- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Helyszíni kipróbálási garit adott volna de ahhoz vinnem kellett volna kiszedő tűt,meg ott helyben vacakolni,mondtam neki otthon kibontom,kipróbálom ha rossz hívom,jeleztem másnap a srácnak,hogy rossz a kártya azóta nem reagált rá,majd 1 hónap után közölte,hogy 1 hó után már nem vállal garit,pedig anno 1 napon belül mobilon és emailban jelentkeztem.egyértelmű volt hogy becsapott. Még szerencse,hogy csak 6000 Ft-ba került a tévedéses vásárlás. Van egy 8GB kártyám ami annyi használható fel benne.Hát igen, az ember utólagosan mindig okos Az adapter nekem is furcsa volt,de az zavart legkevésbé.
Tanulság csak papiros garival vagy 10000 éves megbízható sráctól szabad venni,akár az aprón.Amúgy van pár emberke is azon az oldalon aki FAKE cuccot árul,az egyik egy hamisított Huawei vagyis honor 3C(W) nyolc magos azaz Octa Core néven hirdeti a mobilját eladásra,meg aztán a Koreai egyedi piacra szánt termékre hivatkozik.Épen tegnap az egyik srác a honor 3c topikjában írta meg,hogy valami alibaba oldalon vette és tegnap lefuttatva a hardveres részét aztán kiderült,hogy egy fizikailag 2 magos telefonról van szó Mali400 GPU-val. Biztosra veszem,hogy 50000 Ft felett vette azt a telót.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest