Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KTU

addikt

válasz Dominó85 #81932 üzenetére

csak az nem 20k áfásan :U
    F1 most még nincs.

De amúgy én is inkább JiaYut vennék, sőt vettem is. :))

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

• b0bcat

addikt

válasz Dominó85 #81932 üzenetére

Őszinte leszek: IPS-hez szokott szemnek nem szép. Olcsó Samsung/LG/stb. TFT-hez szokott szemnek viszont annyira nem rossz. Most a betekintési szögekről beszélünk, nem a felbontásról. De hát valahol spórolni kell... ;)

Összességében annyi pénzért jó cucc. (A Jiayu F1, ami egy igen kitűnő készülék a maga kategóriájában, drágább nála, és szintén nem IPS kijelzős.) Két példány is van a közelemben, és nem hallottam róluk soha panaszt, pedig az egyik júzer egy 12-13 éves srác, aki mindennap más játékot tölt le rá, a másik pedig egy 30-hoz közeli hölgy, aki szintén sokat nyomkodja, bár ő kevésbé játszik rajta. A srác pedig ütésállóság szempontjából sem kíméli a telefont (az összes sarka le van már kopva a narancssárga háznak), az viszont eddig mindent kibírt. :K Nem mellesleg a MIUI-szerű gyári launcher-rel meglepően gyors is. ;)

Az tény ugyanakkor, hogy kicsit többért van sokkal jobb készülék is. De ennyiért én nem ismerek más készüléket, ami ár-érték arányban ezt tudja, illetve, amivel kapcsolatban személyes tapasztalatom is lenne. Ja, és nem mellesleg az M1 egy aránylag jól sikerült Xiaomi koppintás, amiről elsőre meg nem mondanád, hogy nem valami jobb kínai márka, annyira össze van rakva, annyira jó minőségi érzetet kelt. (Egy időben volt nálam egy ilyen M1 és egy Cubot C11, és bizony az M1 kívülről egy kategóriával drágább készüléknek érződött, pedig a Cubot volt kb. 30%-kal drágább - persze nem véletlenül, hiszen az IPS kijelzős volt.)

Mindegy. Én senkit nem akarok győzködni, de ha én keresnék 20 ezerért a 4,5-5 colos kategóriában valamit, ami arra kellene, hogy a legalapvetőbb okos funkciók menjenek (nekem ugyanis ennyi elég), és hogy ne kelljen nagyon vigyázni rá, akkor biztosan M1-et vennék. Csak a színén kellene elgondolkoznom (ugyanis hat vagy hét színben kapható)... :DDD

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

Új hozzászólás Aktív témák