- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple Watch
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Tika79 #75400 üzenetére
Én a lenovót venném, és mielőtt valaki betámadna nem szalmai hanem érzelmi alapon.
Valahogy márkaként abban bíznék meg legjobban (még akkor is ha a másik 2 sem éppen dzsunka gyártók, sőt) éshát a 4000-es akksi is csábító, mert eléggé zavar a napi szintű töltögetés, még akkor is ha ez csak nyavajgás mert szg-ppel dolgozom tehát elvileg akár egész nap töltődhet a telefonom.(#75401) axlfsi
A külföldi rendelős topican 1 hete várják, ugyanettől a bolttól de másik akcióban.
Pont ezért fura hogy most megint akcióznak vele.(#75403) klogw
Ez is egy érv, részemről úgy vagyok vele hogy csak wifiből állandóan van körülöttem 8-10, mégegy random jelleggel rövíd ideig már nem oszt nem szoroz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Csak Pénteken Honor Magic V2 16/512 GB - purple lila - hibátlan + gyári magic toll (pen)
- 1 hónapos Galaxy Z Fold 7 512Gb + ajándék
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 65e
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő