Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siendor
csendes tag
válasz
Novicsok
üzenetére
2.2 magyarításhoz: ha az 1.1 HUN és 1.1 eredeti zipet kicsomagolod, és összehasonlítod a tartalmát, (a fájlokat is egymással!) akkor már meg is lesznek azok a fájlok, amiket felmásolva a romra (pl. egy saját update.zip készítéssel cmw-ből) már magyar is lesz a 2.2. Én is így csináltam, és eddig minden ok
(Persze lehet h az eredeti fájlok is változtak, akkor azt buktam. Eddig együtt tudok vele élni)Az USB mount / sd csatolásra pedig átpartícionált telefonon mindenképp kell az említett file futtatása! Nem átpartícionáltra meg tilos! (Aki nem tudná, annak írom, neked már nem kell az infó

Amúgy nem lehet hogy átállítottad egyszer az USB módot MTP vagy kamera módra? Mert ugye ezeket is támogatja. Az MTP előnye hogy nem csatolja el a telefontól az SD kártyát, hátránya, hogy a windows furán másol rá és nem látod a kiterjesztéseket a fájloknak amíg a kártyán vannak.
A GPS meg iszonyat lassan talál magára... Jó 10-15 perc még EPO-val is. A Blade-nek ez kb. fél-2 perc volt... Hát, az a jó kis A-GPS...Én már a CM10-et (vagy akár a CM9-et, esetleg AOKP-t) várnám rá, remélem valaki összerakja egyszer

-
xhege
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3712, 97% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Persze lehet h az eredeti fájlok is változtak, akkor azt buktam. Eddig együtt tudok vele élni)