- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siendor
csendes tag
válasz
Novicsok #7530 üzenetére
2.2 magyarításhoz: ha az 1.1 HUN és 1.1 eredeti zipet kicsomagolod, és összehasonlítod a tartalmát, (a fájlokat is egymással!) akkor már meg is lesznek azok a fájlok, amiket felmásolva a romra (pl. egy saját update.zip készítéssel cmw-ből) már magyar is lesz a 2.2. Én is így csináltam, és eddig minden ok
(Persze lehet h az eredeti fájlok is változtak, akkor azt buktam. Eddig együtt tudok vele élni)
Az USB mount / sd csatolásra pedig átpartícionált telefonon mindenképp kell az említett file futtatása! Nem átpartícionáltra meg tilos! (Aki nem tudná, annak írom, neked már nem kell az infó
Amúgy nem lehet hogy átállítottad egyszer az USB módot MTP vagy kamera módra? Mert ugye ezeket is támogatja. Az MTP előnye hogy nem csatolja el a telefontól az SD kártyát, hátránya, hogy a windows furán másol rá és nem látod a kiterjesztéseket a fájloknak amíg a kártyán vannak.
A GPS meg iszonyat lassan talál magára... Jó 10-15 perc még EPO-val is. A Blade-nek ez kb. fél-2 perc volt... Hát, az a jó kis A-GPS...Én már a CM10-et (vagy akár a CM9-et, esetleg AOKP-t) várnám rá, remélem valaki összerakja egyszer
-
xhege
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Dualsense Edge PS5 kontroller
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest