Hirdetés
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
-
tvamos
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Az az igazsag, hogy a Lenovo S650-et az etotalkon latom 200USD + az a franya ado aron. Az meg bele ferhet. De nem talaltam tul sok tetsztet rola. Janez bejegyzeset olvastam csak rola eddig. Majd potolom.
Amugy en is az A850-nel szemeztem, mert az A820-ban nincs elolapi kamera. (Persze, valojaban a P780-nal, de hat, az egy kicsit tul van a kereten, es nem akarok meg 2 honapot varni.)
Bicajos navigalashoz kene a nagy aksi, vagyis hat a hosszu akkus uzemido...
(#63426) aytukabozs válasza tvamos (#63422) üzenetére
Ne haragudj, ezt nem ertem! Kifejtened? -
aytukabozs
addikt
válasz
KurtCobain
üzenetére
off: geekbuyingnak van pár db g3 beragadva, de 155$ és nem hajlandók engedni belőle...
így meg ugye ott fog megrohadni a raktárukban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 15 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi