- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Én több kínai telefont rendeltem idén, mindegyik megjött 10 munkanapon belül. Ami elég távol áll a te légből kapott 60 napodtól (persze van ami annyi, de nem kell általánosítani).
Adtak hozzá ingyen fóliát és olcsó kinyitható tokot (+ 3,99 USD-ért), értsd így került 172,9 USD-ba, úgy hogy a lakásomig hozták.Szerintem 25 éve nem így működött, de legalábbis nem ennyiért.
Ha ehhez hozzászámolod az áfát, nos akkor is bőségesen 300 USD alatt maradtál s ennyiért nem kapsz itthon ilyen telefont. Konkrétan én utoljára ezt vettem így. Ennél az üzletnél ráadásul garanciáztattam is egy másik telefont, szóval azt sem lehet a szemére vetni, hogy az nem működik.
Ennek ellenére, Te azt veszel, amit akarsz, de 30-50 ezer forint között nagyon jó telefonokat lehet Kínából rendelni. -
vadkörte
addikt
Barátom. Erre valók a sarki/plázás/ GSM boltok, a Mo-i GSM webáruházak és a szolgáltatói üzletek.
Beballagsz, kiválasztod, árat csengetsz és már viheted is.
Nem kell várnod, nem kell fizetned a szállításért, stb...(#51033) andatti:
Hát nem tudom. Én valószínűleg - biztos - kihagyom az első generációs 8 magos MT-ket. "Belépő" MT-nek egy 4 magos lesz. Majd a következő generációnál váltok 8 magra, de csak ha érzem azt a nehezen leküzdhető ingert...
Új hozzászólás Aktív témák
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő