- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
tabela #25114 üzenetére
ha tudsz túrni egy recoveryt amit flashtool ban fel tudsz tenni, akkor nekem van egy itinerem (már belinkeltem, de ha nem találod írj és megint megírom), amiben root van, meg ft meg driver, meg leírás
csak saját recovery meg scatter kell...(#25121) bucs12
szedd le a gsam battery-t, azt szépen kiírja majd neked mi mennyit eszik...
MÁS:
star s7589 update:
a gyári hátlap egy f*s, azért van a recsegés, amit írtam...most jött egy flip-es hátlapom, az vastagabb anyagból van és úgy passzol, alig bírtam leszedni, majdnem rajta hagytam inkább...nem is recseg, király... xD
csak azért írtam, hogy ha vki ilyet rendel, akkor érdemes lehet hozzá rendelni egy ilyen hátlapot (de ettől függetlenűl, még gyári is passzolhat, még mindig esélyes, hogy én kaptam egy selejtest).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Milyen TV-t vegyek?
- Spórolós topik
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest