Hirdetés
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xabi78
aktív tag
Lámaz: a névrokonod a barátod: LLama
Én ezt használom, megelégedéssel. Amikor az otthonom közelében vagyok, bekapcsolja a WiFit, amikor elhagyom, kiakpcsolja. Ugyanez a munkahelyemen. Amikor csatlakozik a hálózathoz, lekapcsolja a BT-t. Tanítható, okosítható, jól paraméterezhető. Egyes helyekhez saját profil rendelhető. GSM cella alapú, de akár egyéb lehetőséágek is vannak (pl wifi x percenként bekapcsol és körbenéz).
X.
-
Raqueia
tag
van egy y5 nevü app, az gsm cella meg wifi "emlékei "@alapján ki be kapcsolja a wifit. ha e mellé a mobil adatforgalom enged3lyezve van akkor szerintem pont azt az eredm3nyt adja amit szeretnél. de vannak ennél sokkal összetettebb profilozó appok amik ezer paraméter alaján tudnak ezer dolgot ki be kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest