Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norbz

tag

válasz cappa72 #1408 üzenetére

Van némi új infom közben. (x26i)

Wifi: Néha brutálisan lelassul és utána általában el is veszti a hálózatot. Leszakad és kell neki 20-30mp mire újra csatlakozik. Tegnap egy 500MB-s letöltést csináltam wifin, és hát eléggé kínszenvedés volt. Újra kellett kezdeni vagy 5-ször.

GPS: Mint sok más telefonnál, hát ebben sem megy :D Munkába menet próbáltam vele GPS jelet kerestetni. 3 műholdat sikerült megtalálnia, de azoknak is a jelerőssége valami hangyányi volt.
    Kell majd egy root és gps.conf, remélem az segít.

NetworkLocation: Nem megy és nem tudok rájönni, hogy miért. A Location settingsben be van kapcsolva minden ami kell hozzá. A maps és semmi más app, ami használná nem képes megmondani h hol vagyok. Se wifi-n se 3G-n keresztül.
    NetworkLocationService sincs, így futni sem fut. Van helyette valami NetworkDiagnose, lehet h ICS-ben ez csinálná a location meghatározást?... Ez fut, de mégsem megy a dolog...

XDA-n már van neki egy topic.
    Itt leírják a rootolást és egy wifi fix lehetőséget.

Most 3 hétig nem lesz időm vele foglalkozni, majd utána nekilátok. Hátha az xda-s topic is megdagad akkorra. Jó lenne találni hozzá egy recovery modot is amivel lehet nandroid backupot készíteni és zipből telepíteni.

Új hozzászólás Aktív témák