- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
aytukabozs #130937 üzenetére
Nem akartam hogy a DSLR nácik betámadjanak, akiknek 2 1Ds lóg a nyakában és még 1 tartalék a hátizsákban. Nekem csak P8 Lite volt, voltak idegesítő dolgai, meg is szabadultam tőle gyorsan, de a kamerája még annak is jobb volt a redmiknél.
P10-nek se olyan vacak állítólag a kamerája. P10 lite is lassan ideér, kíváncsi leszek. Most elég sok megjelenés lesz, xiaomi is dob valamit bő 1 hét múlva, ha tényleg már nem gyártják a redmi4-eket akkor valami utód kéne hogy legyen (de nem értem ezt a rohanást, mire valamelyiket kapni lehet, már be is fejezték, jön A és X verzió, esetleg C és tudomisén még mi.
Én hajlottam volna egy redmi4 prime-ra, a 137$-os akcióról lemaradtam, azóta meg csak egyre drágább, a fekete/szürke meg még annál is 15-25$-al, de 170-180$-ért nem vagyok hajlandó megvenni amikor nem sokkal többért van pl. Zuk Z2. Ezt szerintem most elcsűrte a xiaomi, ez a mesterséges 20-30%-os drágítás szerintem elég jól kilökte a redmiket a bestbuy kategóriából.
A redmi 4A is egy vicc, annak idején adták 89$-ért több helyen is. Majdnem én is vettem, a paypaltól fordultam vissza, mondom lesz ez még olcsóbb is. Most meg 120$ alatt alig látni.
Bírja még a redmi2 pro, de azért jöhetne valami ütős ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Monitor hiba topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged