Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
válasz
maroni
üzenetére
Igen.... kicsit majdnem bánom is hogy eladtam... mondjuk én 46-ért váltam meg tőle, 4 hónap után.
A lassú fingerprintet kárpotólja a pontossága .... viszont a malware miatt (amit kivettek, majd most újra beleraktak.
) egyből rootolni kell és törölni, ezt és a system.ui force close-t (ha hosszan nyomod a menü gombot egyből), leszámítva még mindig jónak tartom, ráadásul ugye most még az ára is jó.
Szerintem nem jársz vele rosszul... az aksi 2400, bőven kibírta az 1 napot 30-40% körül tettem fel este, nem tud gyorstöltést, de 1a vesz fel.Bluboo xouch, 3000 ezres aksi... ma épp remegés volt, 12%-al tettem most fel úgy h alig használtam, 1,4a vesz fel, de csak és kizárólag a saját töltőjével tudom erre rávenni (pedig van egy pár jónak mondott itthon) és csak 60%-ig, utána 0,6-at vesz fel, 90% után meg 0,3-at, gyakorlatilag jóval több idő, mint a lassútöltésű leagoot feltölteni (ami gyakorlatilag végig 1a vesz fel), cserébe sokkal durvábban is merül.

Elméletileg egy típus a kettő, de az xtouch szerintem nincs vele párban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
) egyből rootolni kell és törölni, ezt és a system.ui force close-t (ha hosszan nyomod a menü gombot egyből), leszámítva még mindig jónak tartom, ráadásul ugye most még az ára is jó.