Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Élő példa, ahol mi lakunk. A Telenornak csak 2G lefedettsége volt, 3G sosem. Emiatt lett a mobilnetem annó T-Mobilos és ekkor léptem be a duál SIM-es telefonok világába. Most már van Telenor 4G is, csak nekem nincs ilyen készülékem.

-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sokat kirándulunk, de ritkán lehet olyat helyett találni, ahol jelentős területen nem volt 3g. Úgy érted, hogy már eljutottunk odáig, hogy a világon v az országban több helyen van 4g, mint 3?
-
RVR400
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akinek 100, 200, 500 MB-os net előfizetése van, annak ez századrendű kérdés... Az általam felvázolt arányt vedd figyelembe. Lassan már oda jutunk, hogy annak is csak és kizárólag 4G-s telefont ajánlgattok, aki csak wifiről fogja használni.
Mondjuk Miskolcon a Möbelixben engem is idegesített már, hogy nincs 3G, de az nem lefedettségi kérdés, mivel a bejáratnál még van...
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest