- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Sanyesz. #109282 üzenetére
Három "hibát" tapasztaltam eddig az MX Base használata közben, de számomra szerencsére egyik sem olyan súlyos, hogy ne tudjak együtt élni vele, úgyhogy momentán úgy fest, két év után megtaláltam a Haier W910 utódját!
A három dolog:
- működik ugyan a proxy szenzor (külön progival is teszteltem), de olyan helyen van, hogy ha "simán" a fülemhez emelem a készüléket telefonáláskor, akkor nem sötétül el a kijelző (ha kicsit elforgatom a készüléket, akkor azonnal elsötétül, de úgy nem kényelmes tartanom
)
- a Wake Gestures funkció elég rapszodikusan működik; konkrétan akkor működik kifogástalanul, ha közvetlenül a képernyő lezárása után tapicskolom a kijelzőt, de ha már várok egy kicsit, akkor csak sokadik próbálkozásra érzékel (pedig a touch panel érzékenységére semmi panasz amúgy) - úgyhogy ki is kapcsoltam inkább a francba
- kihangosítva nem tetszik a hangja a telefonnak telefonálás közben (kihangosított zenehallgatásnál érdekes módon nincs ilyen gond, talán mert más frekvenciák tipikusak telefonáláskor), azonban a normál telefonbeszélgetés kifogástalan minőségű (ez nálam az egyik legfontosabb szempont), és a zenét is nagyon jó minőségben játssza fülhallgatóvalNagyon elégedett vagyok most ezzel a telefonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Proxmox VE
- Fejhallgatós találkozó
- További aktív témák...
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest