Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
No akkor már hárman vagyunk akik ebben a kategóriában keresgélnek. Én kb 1 hónapja bújom a teszteket, azóta vacilálok. Szerintem akik életük első kínai telefonját veszik - mint ahogyan én is - azok első sorban a kínai cégek megbízhatóságára/minőségére kíváncsiak. És igen, talán jogosan, hiszen itt a két véglet: vagy qrvajó valami tőlük vagy nagyon gány. Mivel semmilyen infó nincsen sehol a kici kínai cégekről ezért itt kérdeznek, mint ahogyan én is. A többi paraméter - és az egyedi igények - amelyek alapján a vásárló meghozza a döntést már szubjektív.
Mi csak annyit látunk amennyit az oldalon írna a kici kínaiak. Mondjuk az Elephone p3000s nek olyan promója van egyes oldalakon hogy csak na, szép, színes, csicsás, csilivili. Nem csoda ha sokan belefutunk ilyen készülékekbe amiről utólag kiderül hogy pl melegszik stb.
És ugyan ez a helyzet a megbízható boltokkal is. És igen, a tudatos vásárló kérdez, időt és energiát fektet bele hogy utána járjon és ez alapján hozza meg a döntését. És azzal is tisztában vagyunk hogy nem a szelet kicsi, hanem a pofánk nagy, azaz: qrvanagy a kínálat egy olyan palettán ahol hatalmas a szórás.
De talán kiindulópontnak kellene egy sorrend a megbízható kínai gyártókról és a megbízható shoppokról, eladókról. A jiayiu pl hová tartozik? "A" vagy "B" vonal?
-
Honzi
senior tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Nálam nem prioritás a kamera persze nem árt ha jó a kép.

Amiket láttam simple képeket nekem megfelel nyilván nem életem fotóit szeretném készíteni vele.
Viszont a gyártóról semmit nem tudok ezért nem tudom érdemes e megvennem.
Hammer nekem jobban tetszik külsőleg tudásban kb ugyan az bár a kamera mintha jobb lenne a hammerban.
Viszont ha az elephone egy jobb brand akkor inkább azt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Digitális detoxhoz ! Vagy amihez szeretnéd. Minimal Phone eladó !
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez már-már hungarikum, nem?