Hirdetés
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Akciófigyelő: Black Friday kedvezmények az EarFun cuccaira
- Akciófigyelő: Huawei Black Friday akciók a tudatos életvitel jegyében
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Ezekkel a kiegészítőkkel még sokoldalúbb eszközzé válik az Armor Pad 5
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Részletes fotókon a Honor robotkaros telefonja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Nem titok, hogy kb. 50 ezer forintnál többet nem vagyok hajlandó telefonra költeni (de szeretek inkább 100 dollár alatt maradni). De miért lenne ez baj? Én ezeket az olcsó vackokat "tesztelem", míg mások a közép- vagy a felső kategóriát. Így a fórum olvasóinak szélesebb körben nyílik rálátásuk a kínálatra.

szerk.: Nem vagyok mindennel elégedett. A Lenovo A850+ például csalódás volt számomra (akár gyári volt a szoftvere, akár nem - engem csak az érdekel, hogy dobozból kivéve nem olyan volt a telefon, mint amit egy 8 magos Lenovo-tól vártam volna
).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

).