- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
eszementális #107587 üzenetére
[link]Itt is van MIUI MSB 4.4Én úgy tudom nem! Az echte 4.4 volt. Ugorj be a topikjába 105Kacsa-t "ismerve" már 5.0 át heggeszt rá.
Na jó az 5.0 enyhe tulzas volt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
eszementális #107582 üzenetére
THL T11 -re van. Az egyik webshop azzal szórta őket egy időben és 105kacsa kolléga "portolta" is a magyar közösségnek. Sőt a needromosnak is ha jól rémlik!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nimfas #107394 üzenetére
A G3-at úgy tudom még mindíg nem sikerült rendessen optimalizálni, de sokat javult a dolog a kezdés óta. Illetve sok usernek egyszerűen reped a műanyag ház. Én személyszerint nem venném. Huawei kontra P70. Ami engem mindíg csábított az a fém ház, szvsz irtó prémium érzetet ad a telefonnak. A vas ami benne van bőven kielégíti az igényeket. Viszont úgyemlékszem melegszik rendessen és ez álltal képes megröccenni, de P8 al nem nagyon vagyok képbe inkább várj meg másik véleményt is vagy olvass bele a topikjába.
P70-nél nem tudok komoly gondokról. A kamera és a képek minősége olyan amilyen. Illetve a noti led kicsit "furán" működik, de ha jól emlékszem már van rá megoldás(vagy frissítéssel javították?) Remek a GPS bitangos az akksi.
Összességében én a p70 et venném 1x az ára miatt illetve a nagy akku miatt, de mégegyszer mondom érdemes beleolvasni a P8 topikba is. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
diegho #107305 üzenetére
Bevallom neked őszintén, nem tudom. Fényképező ügyben én inkább nem adnék tanácsot. Egyrészt nekem utolsó szempont, másrészt a készülék ezen képességét mindíg a telefon árához viszonyítom. Arról nem beszélve, hogy bármelyik telfonnal fényképeztem idáig, mindíg láttam a képen amit akartam!
Viszont vannak itt olyan mágusok akiknek ez fontos.
Ha jól rémlik gyűrű kolléga készüléke ezen a téren kimagasló azbárához képest.
szerk. blackview Alife S1
Ha rákeresel a hsz. aira megosztott képeket is.
sebe561: Egy használt V5 1/4?? Nem vicc!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
cotag #107251 üzenetére
Hogy veri-e a H6+-t? Ez egy jó kérdés. RAM-ban biztos. Kamerában viszont a honor a földbe döngöli az asus-t.Nyers erőben lehet, hogy az asus jobban kanyarít, de nem esküdnék meg rá. Ami biztos, hogy napi használatban szerintem nem lehet nagy külömbséget észre venni ebben a kategóriában.
-
WOT-H-A-C
veterán
doogee F3 pro Nem tűnik rossznak. Egyedül az akksi ami nagyon harmatos a hardverhez.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gyikhuszar #107137 üzenetére
Szia!
Minideal-ről kb. 100%, hogy CN verziót kapsz! A k920-al kapcsolatban pedig, kintről belpiacossat fogsz kapni.Nem fogja tudni a 800 MHz-es 4G frekvenciát. illetve mókolni kell, hogy rá tudd tenni a ROW-os romot imei vesztés nélkül. Arról nembeszélve, hogy itthonról is megkapod már 110k-ért és garantáltan ROW-os.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kalmarcs69 #107078 üzenetére
Nincs mit,de túlbecsülsz engem!
Ennyit itt nagyon sokan megtettek volna! Sok sikert!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kalmarcs69 #107072 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de nem lesz egyszerű mutatvány. Bevallom én is kaparom a fejem.
QSPT vel itt semmire sem mész.Igazából csak ezt említik mint lehetséges megoldást. Ezt több oldalon is leírják. Viszont kell hozzá a program és "némi" kézügyesség! Képek:
Szóval nem egyszerű a dolog. Legalábbis ha tényleg nincs másik megoldás. Én nem találtam. Várj egy kicsit hátha valaki tud mást is. Ahogy olvastam a topkját ott sem tudta megoldani a 2 másik kolléga. Talán keresd meg őket privátban hátha lett megoldás!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kalmarcs69 #107070 üzenetére
Ami érdekes.. gondolom nyomtál egy format systemet, ugye? Nem ismrem a típust, de elvileg ettől még a recoverynek mennie kéne, szerintem. Letudnád írni pontossan mit csináltál?
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kalmarcs69 #107066 üzenetére
Folytassuk itt szerintem ne privátban, mert több geek kolléga van és nagyobb tudás mint egyedül az én fejemben!
Tehát a reco is halott, és a gép nem ismeri fel.
Kell egy unbrick leírás a telóhoz. Próbálok keríteni. Az eszközkezelőben a diagnosztikai protot sem tudtad előhozni?mod. látom nem..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kalmarcs69 #107059 üzenetére
Szia! Most így hirtelen ezt találtam neked. Nézd át lehet, hogy segít!
Most látom Qualcom proci.
Tettél fel valamilyen custom reco.-t? A MIUI romból kiindulva gondolom igen. Recoverybe be tudsz lépni?
(#107061) gyikhuszar
- Huawei P7 L00
- Honor 6 H60-L02
- Honor 6 H60-L12
- Lenovo Vibe Z k910ss/e (kifutott)
- Lenovo Vibe X2-CU-> Csak az X2-CU típus dual aktív
- Asus Zenfone 2 550ML WW/US
- Asus Zenfone 2 551ML WW/US -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
robi1979 #106983 üzenetére
Átvolvastad már a topikjait a telefonoknak? Az s6 nak elég rövid és legjobb tudomásom szerint nem nagyon van gond vele. Az S3 és terjedelmesebb de annál sem tudok eget rengető hibáról. Én azt javaslom olvassad végig mind2 topikot aztán tedd fel a kérdéseidet. A leg célra vezetőbb a saját topikokban, bár ha jól emlékszem már mind két topikot meglátogattad. Valójában nem is értem min vacilálsz még mindíg. Rendeld meg amelyik szimpatikusabb. Mi nem dönthetünk helyetted.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Maotun #106953 üzenetére
Én várnék még vele, lesz az még olcsóbb is... Illetve ami nekem negatívum, hogy a 3000 mAh ehhez a géphez igen harmatos lesz. Ami még fontos , hogy legjobb tudomásom szerint 1. gen S810 van benne, amit játékkal és egyég erőforrás igényes dolgokkal hamar túl lehet melegíteni. Nálam csak az akku miatt esik ki..
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
motoflug #106819 üzenetére
Innen van. Van nekik bemutató terem is, meg lehet fogdosni a telefont, én aggódtam kicsit a mérete miatt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
ottobacsi #106802 üzenetére
Esetleg Lenovo P70 Ingyenes házhoz szállítás.
-
WOT-H-A-C
veterán
Srácok, ha már off-oltok, akkor használjátok a gombot légyszi...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
chesterboy #106659 üzenetére
Nilkin 2A-es.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
freaghill #106613 üzenetére
Ha nem tudod kinyomozni mi nem hagyja aludni a procit (nincs root) akkor nekem csak 1 ötletem van. Hard reset. Ha ez megvan akkor a szűz rendszert hagyd menni kicsit és figyeld mit produkál. Ha ekkor megy a töltés rendessen és nincs battery drain akkor valamelyik appod okozza, ha ezekután is fenn áll a hiba akkor lehet a rendszer az oka maga(ha custom romot használsz) vagy esetleg a google. Illetve lehet még az akku, ha gyári hibás.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
RVR400 #106580 üzenetére
Én a #106578-ban a oneplus 2-ről beszéltem nem a p70-ről.
Ha meg rossz hsz.-ra nyomtál akkor úgy tudom a teszt óta már javítottak valamit rajta kicsit szoftveressen, de valóban a tulajok sincsenek elájulva tőle viszont úgy emlékszem ennél láttam jobb képeket is. Talán Dulee osztotta meg őket.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
nyisziati #106561 üzenetére
Bevallom töredelemssen, hogy ezekkel márkákkal sosem foglalkoztam annyira mnt kéne, így elég felületes a tudásom velük kapcsolatban.Nem is használtam ilyeneket. Ha lesz kis időm utána nézek mit tudok előtúrni róluk és belenézek a topikokba. Aztán meglátjuk mit lehet róluk írni. Amit fentebb megfogalmaztam elég felületes.
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#79335424 #106538 üzenetére
Részemről mindíg a komolytalan kategória volt a CC...
Pl. Behozták a STAR kamu samukat az országba és árulták dupla áron. Aztán volt nekik Inew V3 is. Már igen régen volt , de úgy rémlik innen többen is érdeklődtek a fórumokon, hogy a telefenjuk nem-e egy átmatricázott V3 illetve, hogy az ő telefonjuknál is meg vannak-e v3 hibái. Természetessen a válasz nem volt. Aztán ha nem csal emlékezetem akkor még cross flashelhető is volt a két telefon....
Viszont ez már régi ügy, talán igaz sem volt. Innen meg kb RVR400 aki még benne volt ebben meg junkpod.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
SárkánySzív #106519 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
palimre #106456 üzenetére
Szia!
Nem teljessen értem a problémádat!
"Így néhány órai keresgélés próbálgatás után halványan kezd körvonalazódni, hogy meddig Lenovo szoftver, és honnan kezdve Chrome."
"Lenovo szoftver" : Itt pontossan mire gondolsz? Mert a Lenovo szoftver mint, olyan az a Vibe UI. Ez a
Lenovonak a gyári "kezelő felülete", ami akár 4.4.2 es alapokon is nyugodhat.
"..és honnan kezdve Chrome"
A Chrome, ha van ilyen alkalmazásod, akkor az egy sima böngésző alkalmazás amit bármikor telepíthetsz és legtöbb esetben simán törölhetsz is. Ha nem system partíción van akkor gyakorlatilag semmi köze a rendszerhez.
" Azt például még nem sikerült megfejtenem, hogy mennyi benne az Android 4.4.2."
Erre a leg rövidebb válasz, a minden 4.4.2 benne. Ugyanis ez a rendszer verziód, jelen esetben KITKAT.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #106452 üzenetére
Ha nem kell a 4G akkor szerintem nincs benne buktató. (ahogy KTU kolléga is mondja) Napi használatra elég lehet simán.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #106450 üzenetére
Végülis...
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #106448 üzenetére
Jóól van basszus, de a két telefon nem is egy kategória.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #106444 üzenetére
A "mostani" g2f van szívás.... Van akinek bevállt a g3c port, van akinek nem. Van akinek jo volt úgy, hogy kerenelt is cserélt mellé van akinek nem... Mintha az (időbeni) utolsó szériaknál lenne némi minőségbeni szórás. Ráadásul felbukkantak a 1/8 gigások is...
THL 4000 nem vállt be?? Annak apróbb gondjai vannak csak... (led, akku kijelzes) ezekrol tudok.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #106442 üzenetére
Estleg még lehet Jiayu s3 és Meizu M1 note de jobban körbe kell nézned, hogy beleférjen a 60k-ba. Bár téged ismerve ezek többsége nagy lesz neked melóba. ( ha da kell a THL 4000 helyett)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
CoolBoy323 #106440 üzenetére
Lenovo A6000 60k alatt
Honor 4x 65k
Hongmi 2 2/16 60-70k között
Lenovo K3 note most hirtelen nem tom' mennyi , de ha jól rémlik 60k környékén szokott menni HA.-n.Látszik már kiestél a gyakorlatból!!
-
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
kislaszlo83 #106430 üzenetére
-Free space: system- 56M = 56M szabad hely a system partíción
-Free space: data- 888M = 888M szabad hely a data partíción
-sdcard0- 1G -> ez pedig az emulált belső tárhelyed , ha jól gondolomViszont rossz topikban vagy. KTU kolléga már linkelte a klónos topikot. Ott több hasznos infót találsz!
-
WOT-H-A-C
veterán
-
WOT-H-A-C
veterán
Alapjába véve teljessen egyet értek! Ezért szoktam én is " beépített akkumulátor" -ként emlegetni őket. Viszont van ellen példa is. Például az off/ ascend Mate 6.1, na annak nem nagyonállnék neki. Gyakorlatilag az egész telefont ízekre kell cincálni hozzá, hogy kitudd szedni.
off /
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
#32577792 #106324 üzenetére
Ha jól emlékszem a P70-t valóban 4 magos. Ez ugye kínai belpiacos. Kevesebb ram, gyengébb soc és a hazai frekvenciákkal is vannak bajok. Nem ajánlom. Nekünk a "ROW"-os verzió jó itthon(P70-A). MM-ben is jó áron van most~80.000 illetve supergamernél ~78.000
bodrik11:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen digitális videókamerát?
- Foxpost
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest