- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #107108 üzenetére
Hétvégén lesz időm jobban megnézni. Addig is várom a kérdéseket, amúgy ha nem lesz kérdés, akkor alap dolgokat fogok nézni (pár teszt kép, Antutu, előtelepített programok, root, Gravity Box, képernyőmentések a stock rendszerről). Elvileg tudja a B20 4G-t is, kicsit félek az 1G RAM-tól, de a kijelző alacsony felbontása miatt talán nem lesz gond. Asszonynak tetszik a színe (kéket rendeltem, elég világos kék, csajos szín).
Kicsit amúgy féltem az alacsony felbontástól, de ezzel a mérettel teljesen vállalható szerintem (nem néztem nagyítóval).
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest