- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Groovebaby #51888 üzenetére
neked valami átkod volt a nokiával
. nekem egyedül a nokiák voltak azok a telefonok amiket szanaszét nyúztam és soha semi bajuk nem volt. volt egy alcatelem ( hősidőkben) 3hetet bírt. LG B1200 másfél hét.... és SE nemtudom hanyas az egy hónapig bírta. ezeken kívül nokia 2110 2év ( nyugdíjazva) nokia 5110 ( használtan lett véve nálam 3 évet ment utánna haveromnál másfelet és ellopták) 3310 ( 3 hónaposan ellopták) simbyan nokiák tömkelege probléma nélkül és az utsó az az N95 volt 5 évig( havernál még mindíg megy odaadtam neki) samsung ace2 10 hónaposan eladva és most chinaphone! maximális megelégedettségel!
never say no to nokia!
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #51620 üzenetére
Lüke
-
tolvaj!
őstag
Na kint van a sony xperia C .... már várom az első portokat más MT6589 re.
-
tolvaj!
őstag
válasz
freestailo #51220 üzenetére
inkább csak out of stock. rendes droidot varázsolni rá kb 25 perc és ebben benne van a letöltési idő is egy 4 megás nettel
-
tolvaj!
őstag
válasz
xigris #51186 üzenetére
felteszel egy pár romot, amelyik tetszik azt lemented CWM-el és hungobungo leírása alapján lemagyarosítod Jbart-val. a kész magyarítással rendelkező romot, pedig visszarakod ugyanúgy CWM-vel.
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
válasz
freestailo #51160 üzenetére
nem kell. az esetek többségében kompromisszumos megoldás egy ilyen készülék valóban ( sz@r a kemra és gyenge a GPS) de remek kis telefonok ezek. természetesen a fórumon legtöbb esetben nem találsz mást csak panaszt, hiszen ez egy szakmai fórum ami egymás segítéséről ( is ) szól, viszont ha valaki elégedett azt ritkán tárja a nyilvánosság elé, pedig többen vannak akiknek nincs ekkora mérvű problémája a készülékével... szvsz nyugodtan tervezheted továbbra is a beszerzést
-
-
tolvaj!
őstag
válasz
hargimalac #50884 üzenetére
nekem 720p s van asszonynak 540-es és szaggatás nélkül megy mind a kettőn minden játék, de az övén símább, folyékonyabb valahogy jobb érzést kelt bennem. szóval nyugodtan választhatsz 720p-s telót nem lesz gondja még egy jódarabig a játékokkal( sem)
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #50828 üzenetére
Galaxy s4 active
.
De tényleg komolyan, akkor azt írja, mert fáradtan mindent szó szerint értek..... -
tolvaj!
őstag
válasz
Flexy90 #50755 üzenetére
elméletileg a samuhoz is jött ki olyan patch ami elérhetővé tette a 8 mag egyszerre történő használatát. igazából kernel függő lehet szerintem, az szabájozza le, hogy a készüléknek mennyire van szüksége. ha odafigyeltek a programozók akkor a 2.3-at is tudták f@szán állítani több magos rendszerre ( S II, ACE 2 csak gyorsan két példa- az ACE talán még jobb is volt 2.3al mint 4.1-vel....)
-
tolvaj!
őstag
válasz
KurtCobain #50732 üzenetére
tedd mellé a vowneyt
de lapjára, hogy mennyivel vastagabb a zsájü!
-
tolvaj!
őstag
-
tolvaj!
őstag
mobilaréna tesztek
de igazság szerint amelyik kínai csodákat itthon megkapod nem a legacélosabbak. ha nem ragaszkodnál annyira a magyar garihoz sokkal olcsóbban sokkal, de sokkal jobb készülékeket kaphatnál. -
tolvaj!
őstag
attól igen... egy olyan nekem is itt pihen mélye( nagggggggyon naggggggggyon mélyen) a szekrényben.
-
tolvaj!
őstag
válasz
JoeCockBill #50150 üzenetére
Akkor neked az is elég, mert a 900 a vidéki vodásoknak kell. A T és "pannon" 2100-at használ mindenhol.
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50076 üzenetére
értem amit mondasz, de akkor vegyük még ide a külső akkut is egyúttal, mert azt is minek hordja magával az ember? amúgy csak játszom az ördög ügyvédjét, de ha valaki türelmetlen annak megoldás lehet ez is, viszont én nem cserélgetem egyenlőre a sajátomat, mert a vowneyval nagyon meg vagyok elégedve. minden kompromisszum nélkül tudom használni, amit a samsungomról annó nem mondhattam el. soha a büdös életbe nem veszek többet brand telefont...
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50073 üzenetére
az miért gányolás? nem egybeépíted a készülékkel és/vagy szigszalaggal ráoperálod! csak simán berakod a kocsidba, vagy a táskádba és lesz egy folyamatos wifi jelforrásod. amúgy is, ezek a telefonok kevesebbett zabálnak wifin keresztül mint sima 3G-vel
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #50069 üzenetére
esetleg van egy alternatív megoldás. vannak ezek a kis wifis 3G routerek. ha kibírod, hogy zat is tölteni kell és magaddal cipelni, akkor megoldható a net ezzel is, csak ugye megintcsak két simkártya kell a rendszerhez
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49992 üzenetére
Nem, csak szakszervezeti tagnak kell lenni.többi priviben.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49990 üzenetére
Igen, ráadásul flotta.
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49979 üzenetére
Valóban nem 1990.- , hanem 2390.-. Nekem megéri azt a 400.- at és egyben van minden.ha lefogy akkor kb annyira lassítják be mint a diginek az alap sávszéle.
Amúgy ez nem arra ment, hogy kié a nagyobb, csak gondoltam megosztom. E-penis után ez lesz az I-penis ( nem rosszra gondolni bár már párszor megkaptam hogy f@sz vagyok
)
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49955 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
válasz
instantwater #49908 üzenetére
a thl mindíg olyan, mintha alulméretezne, aztán jön a kellemes csalódás
-
tolvaj!
őstag
válasz
Lovi24 #49686 üzenetére
ha egy tál rizsbe rakod akkor még az a kis párafolt sem lett volna
egy napig benne kell hagyni úgy, hogy elfedje.
ez persze csak víznél működik a teára sajnos nem jó a cukor miatt.
(#49690) Lovi24
jogos, de nekem itthon csak ipari hőlégfúvóm van és a rizsről tudom hogy működik -
tolvaj!
őstag
válasz
_X10Dead_ #49477 üzenetére
hülyének fogsz nézni, de én sony Z-t hasonlítottam össze vowney V5-vel. mindkettő 5 col, csak a sony FHD, míg a V5 HD. a szineket most nem is mondom inkább (mert egy okádék volt a sony.....sárga volt a fehér és hasonló finomságok) a felbontást pedig felesleges részletezni. nem nagyon tudtam különbséget tenni a felbontásban. két oldallal hasonlítottam össze chrome-ot használva ( mobilaréna- mobil és asztali nézet- és gitárshop- szintén mindkét nézet-) szinte teljesen ugyanaz a méret volt minden a kijelzőkön.
-
tolvaj!
őstag
a thl olyannyira "igénytelen", hogy gyakorlatilag root nélkül is használható. a topikjában van egy szűz rom ami minden tyúklábas programtól mentes egyúttal, tehát egy stock android. az a telefon minden gond nélkül használható és meglepően stabil. a samsungom nem volt annyira stabil mint az a telefon. hasít, kézreáll, egyszerűen büntet a cucc
páromnak vettem, magamnak azért rendeltem vowney-t mert kell az OTG, de ha mellőzhető lett volna ez a fícsör akkor semmi mást nem vettem volna magamnak sem. ez mint szubjektív, csak egy segítő tanács akart lenni.
ui: lehet csak 1800-as akku van benne, de normál használat mellett az is elketyeg szépen két napot. páromnál nem ritka a 3napos üzemidő sem.
-
tolvaj!
őstag
válasz
alex89 #49031 üzenetére
csak miatta én is kipróbáltam a topikjában írtam is de ... mindegy én már nem vitázom.
(#49032) RVR400
lehet, hogy a program hardveresen teszteli és az alapján elképzelhető, hogy OTG képes aljzat van beépítve, csak a telefonod kernele nem úgy van megírva. alcatel ot 993d-n is kernel csere kellett hozzá és onnantól működött az OTG
-
tolvaj!
őstag
válasz
Endell #48547 üzenetére
az a baj, hogy egy adott eszköznek pingék is magasan tartják az árát mesterségesen generálva, ha arra az eszközre nagy a kereslet. így hiába lesz kint az octacore proci ( már ha december elött ki is jön...) amíg lesz kereslet a 4magosokra addig nem sokat tudnak engedni az árából, csak akkor ha megszünne a kereslet, vagy nagyon-nagyon visszaesne. EZ MAGÁN VÉLEMÉNY!
-
tolvaj!
őstag
válasz
RVR400 #48250 üzenetére
itt az itthoni viszonylatokról van szó. nekem is jobb van igaz 50ből, mert fizettem rá... de nem az a lényeg. a játékok futtatására amúgy sem egy kínai cuccot vennék, hanem egy japánt a TV-re kötve. pingpongéktól szinte bármit meg lehet rendelni, de miért ne számítson a garancia? rengetegen írnak ide a gari miatt is... az hogy te okos vagy és belémkötsz a te szegénységi bizonyítványod.
devast.
igen a telefon funkció is szempont, a többit meg írtam...PS-t kell használni ha játszani akar valaki. -
tolvaj!
őstag
na ez kemény...és itthoni garis.
-
tolvaj!
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Linux kezdőknek
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest