- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #74626 üzenetére
Nem sajnos... olyan azért gyakori... gyakorlatilag ennek nem értesítési csupán dijáznfunkciója van.
Pl mint ezen, egy teljes világító csík...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e olyasmi "iszonyú hasznos" világító funkcióval megáldott készülék, mint az Xperia-sorozat bizonyos tagjai? (L, ST, P, ilyen hangulat-led-színváltó csoda) A barátnőm azon funkció nélkül nem szeretne telefont, viszont az xperia árazással, még céges "okosba" megoldással sem vagyok elégedett... a magyar gari=0 ft értéket vallom az utóbbi időben, amióta a leadott telóm úgy kaptam vissza, hogy öt perc alatt lemerített egy fullos akksit és tűzforró lett közben, valami okos rövidzárat okoztak benne a belső javítás folyamán, egy másfél-két hónap bélhúzást követően kaptam egy tök új, de másik készüléket...
Kétmagos outdated "szutykot" meg nem akarok venni TFT panellel... az olcsóbb világítós xperia-k ilyesmik sajna...
Aki kitalálta a világítós teló-szotty hardver kombót remélem csuklik rendesen most... Baromi jó ötlet volt eladási szempontból... és tényleg működik
A kínai telókkal viszont eddig mindenki elégedett a családban nagyjából.. azért négy mag nem ártana, hd kijelző, 1 vagy 2 g ram... gondolom nem lesz ilyen készülék...
főleg nem a 4,3 col (lánytenyér-telefon) körül...
A dualsim nem halálosan fontos, de igazi dzsunka-brand legyen már
-
csubuka
addikt
válasz
junkpod #73904 üzenetére
Ez más hibára vonatkozik... 0x10 (ezen meg 0x04)
Ez semmit sem változtatott az UMI X1S ilyen irányú problémáin, ahogy anno néztem. A jelen hibával nem feltétlenül fog újracsatlakozásnál "megmakkanni" a MAC cím... pl a hikeos minden további nélkül működik, csak folyamatos a kamu hálózat jelenléte.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73792 üzenetére
Okés, azt hittem, hogy a pandán az az ár a normális volt
Bocsesz a dezinformációért.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73783 üzenetére
Persze, igazad van, ennyi nekik tuti nagyobb marketing értékkel bír, mint amennyit buknak rajta... Csak van amikor olyan magas árról akcióznak, hogy erősen megtévesztő a helyzet, persze számunkra akció az mindenképpen. A belpiaci árak meg tényleg annyira barátiak, hogy az 50% az lehet a zéró bukás kb nekik...
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73774 üzenetére
Ez jól hangzik, mondjuk a tegnapi "ár-ügyileg hihetőbb" akció volt mint a mai... 20 dodóval még hajlandóak az általunk elérhető piaci ár alá menni (az még lehet, hogy nekik a beszerzési ár
). //*Pandás normál árhoz viszonyítva.//
Mondjuk nekem egy hónapja küzdeni kellett "hangyásékkal" a doogee catch-es ár kiharcolására (DG350), ami szintén kb ugyanilyen engedményt jelentett //*kommersze webshop normál árhoz viszonyítva. Akkor 100USD-ért ment a kutyus az antén...// (a vámot állja legalább jelleg...). Így még ez sem egyértelmű győzelem, de a szándék meg van bennük. Valamelyest.
-
csubuka
addikt
Nem teljesen témába vágó, ámde azt hiszem, hogy itt lesz a legtöbb "értő fül".
Sinceritytrading 16g, toshiba, cl10 kártya megjött, h2testw class10-re nagyjából 9 egész valahány MB/sec-ot írt, teljes felület rendjén van. Ajánlhatóak tényleg. (Bár nem értem, hogy miért írtak 30 MB/s-t a kártyára - ami Toshiba, minden speci matrica is volt a dobozán - az mit jelenthet? Az nem az UHS-3as karik írási jellemzője lenne? Akkor mit keres itt? Az olvasás sincs annyi ezen átlagban.)
UI: Az normális, hogy bármilyen formázással warning-ot dob a h2w, hogy nem a teljes felület lesz ellenőrizve blabla?
Köszi
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #73290 üzenetére
Monjuk délben úgysem értem volna rá, így mindegy is...
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73288 üzenetére
Ejj... engem a "budget" Faea F1 érdekelt volna, végre húsz alatt megúsztam volna egy hétköznap mindenre használható telót...
Tényleg nem lehet sok eladó darab ennyiért.
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #73284 üzenetére
Amúgy magyar idő szerint mikor kell kattintgatni ezerrel? Délben olyan fagyások vannak
-
csubuka
addikt
Esetleg kósza FAEA F1 tulajok - akik ezt olvassák - tudnának egy PMet dobni? Köszi
-
csubuka
addikt
A FAEA F1-nek normális, hogy "izmos" hangerőgombjai (nyomni kell rendesen, érzés nincs bennük semmi...eddigi legrosszabb) vannak és érzésre elég gyengusz bekapcs gombja nem?
*Ámde az általános minőség baromi jó... sehol semmi recsegés, nagyon egyben van, ritkaság... szép dizájnú, vékony kávás...
-
csubuka
addikt
válasz
gipsztigris #72271 üzenetére
Amúgy szinte biztos, hogy - ha meg is "nyered" valami csoda folytán - azt írnák, hogy még sincs készleten...
Nekem már a 20 dolcsival 100 dodóra leárazott DG350ért is küzdenem kellett velük az akkori catch alkalmával. Mondták, hogy nincs válasszak mást, fizessek rá, mondtam, hogy full refund pár nap gondolkodás után huss, kaptam egy TN-t mégis a DG350-ről. Ezek tényleges veszteséget sosem még egy üzleten se akarnak produkálni - még ha lehet, hogy élénkíti is a látogatószámot mindez. Szerintem egyet se küldenének ki ennyiért ilyen telókból, ha már a 20 dodón is szívták a fogukat, amin szerintem attól függetlenül még volt hasznuk...
-
csubuka
addikt
Az UMI X1S kis képernyő fagyás, majd reboot, akksi kivesz sztorihoz annyit tudnék hozzátenni, hogy általában ez akkor jön elő, ha "sok mindent csinálok egyszerre"... pl egy gif-et épp elindítok közben görgetek le és a képernyő orientációt vált...
Esetleg így tudna valaki mondani tanácsot, hogy mi lehet ennek az oka? Másoktól i hallottam, hogy alkalomadtán előjön nekik hasonló, bár hogy ugyanez-e a gond azt nem tudom...
Köszönöm
-
csubuka
addikt
válasz
interstate76 #71900 üzenetére
Amúgy nem pont az a helyzet, hogy 100 dolcsi alatt nem hagyja a panda érvényesíteni a kezdő kupont? Így ez éppen kiesik ebből a kategóriából... Szerintem mintha próbáltam volna...
-
csubuka
addikt
Vifocal-ról akksit venni mennyire megbízható? Kicsit olcsó kuponnal 5 dolcsiból meglennék. Gyári UMI X1S cucc...
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71813 üzenetére
Igazad lesz
Akkor viszont nem tudom a restart okát annyira biztosan megállapítani...
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Ez mennyire lehet igaz jelenleg:
Dear customer,
Thank you for your e-mail.We can send you a battery for free, but currently we received note from shipping company that due to rules we can not send battery alone. Can you kindly wait for a period of time?
If you have any questions, please contact us.
Best regards.
MaggieUI: Ez a válasz a hibás akksimra vonatkozólag....
-
csubuka
addikt
válasz
Viktor0610 #71587 üzenetére
Értem, kipróbálom, remélem így van... kicsit befagy pár másodpercre majd reboot. Ilyenkor biztos ami biztos kiveszem az akksit egy újabb kikapcsolás után és utána következett be az akksi-kijelzés ugrás... Akkor pont ilyen volt Neked is?
Ideje lenne az aliexpresst kipróbálni nekem, lehet onnan csapok le egy akksit... ha máshol nincs
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71582 üzenetére
Ne már... ez valami UMI betegség?
-
csubuka
addikt
Esetleg valakinek nincs egy elfekvő tartalék UMI X1S akkuja? Most olvastam a neten, hogy az időnkénti restartom lehet akku hiba... kiveszem és berakom és zuhan a töltés szemmel láthatóan olyankor... persze lehet, hogy tökre köze nincs hozzá... egy szétgyalázott de amúgy jól működő is jöhetne, letétbe helyeznék pénzt vagy valamit cserébe. Ám feleslegesen nem akarok új akksit venni. Épp folyik a levelezés az antéval erről. Aztán lehet, hogy nem ez a hiba, de nyomozok... régi sim nem okozhat ilyen tüneteket?
-
csubuka
addikt
válasz
aytukabozs #71570 üzenetére
Vagy ami még rosszabb, hogyha teljesen tisztában vannak az antésok a készülékek minőségével...
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #71559 üzenetére
Ejj, nem jó, hogy a hangyások nem nézik meg, mielőtt elküldenék a kütyüket. Pedig én meg is kérem őket mindig... amúgy meg ígérgetni akkor amikor épp írsz nekik szoktak minden gyors tesztelést stb... Lehet velük egyezkedni, meg partial refundot is adnak, ha úgy van levásárolható pontok formájában pl... ámde ez lehet, hogy mély hiba. Volt egyszer hasonló jelenségem egy tabon ott azt mondták, hogy valami szórás/zavar lehet, valamelyik kábel rossz helyen megy és felszed némi zavart a készüléken belül. Persze lehet, hogy kukás a vezérlő vagy ki tudja, nem értek hozzá... meg az én esetem nem volt ennyire átütő.
-
csubuka
addikt
válasz
dReFiX #71553 üzenetére
Én nézegettem ennek kapcsán ilyen checklist szerűséget... minden baromságot írtak... (kissé irrelevánsnak tűntek) formázd újra az sd karid vagy ne is tegyél bele, rakd újra a gyári rendszert full formázott belső tárhelyekkel, esetleg cpu-gpu hiba, memóriakezelési para, írtak még akksit is, ha kiveszed beteszed és nagyot ugrik a töltésjelző egy ilyen befagyós eset után... Szerintem simán lehet hardveres gond vagy nehezen kideríthető legalábbis. Nekem ugyan sokkal ritkábban ,de pár naponta véletlenszerűen, nem ciklikusan újraindul az UMI...
fact reset, ilyen-olyan wipe-ok, dalvik cache recoveryből stb... másik oprendszer, másik kernellel...
Esetleg a SIM ha túl régi nem hülyítheti meg a telót? Nekem 10 évesnél idősebb kb...
UI: random appok is akaszthatják, nézz szét közöttük, ilyen-olyan csájnaszoftok, amik gyárilag csücülnek rajta pl
-
csubuka
addikt
T-mobile előfizetőként mennyire lesz 3G szerte az országban ha csak 2100 Mhz-et támogató készüléket veszek? Debrecen, Budapest lenne a lényeg... van egyáltalán 900Mhz-es sávban 3G-je a T-mobilnak?
*NINCS ELVILEG JELENLEG 900 MHZ-s 3G a T-NEK, egyedül a Voda tolja így itthon... ez változhat a közeljövőben?
-
csubuka
addikt
Telótok forrásnak még mindig az ebay a leggazdaságosabb? (Magát a telót gari okokból inkább nem onnan veszem soha, plusz ott meg szokott egyezni az ár a webshopokkal)
A webshopos tok árak kicsit elszabadultak... flip tokok 15 dodó körül...
Newman N2-re kellene a családban, DOOGEE DG350 (UMI X1 PRO)-re és FAEA F1-re... esetleg ezeknek nincs alternatíva tokjuk? Más teló, amire tök ugyanez megy, vagy kompatibilis?
Köszi!
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #70653 üzenetére
Köszi, ezt néztem már. Plusz ebayen 6 körül is van, csak megszoktam a "jót" a többi nem kínai brand telómmal a pár dolcsis árakkal... Ám lehet, hogy ez a dizájn csak valami nagyobb brand koppintása és arra rákeresve filléres találatok jönnek ki... Ez csak azért idegesít, mert volt hogy amúgy 1 dolcsis tokot sokért adtak el nekem miután ráírták, hogy speci erre-meg arra való, pedig nem, nagyon generic cucc volt... valami iphone-é azt meg a tömeges érdeklődés miatt igen olcsón mérik.
-
csubuka
addikt
Plusz ha valaki tudja, hogy tokot honnan célszerű venni az umi x1pro-ra és esetleg elmondaná azt megköszönném... 10 dolcsi kicsit sok.. plusz hátha másolták valami komolyabb brandes telóról és akkor ebayről filléres lenne...
-
csubuka
addikt
Valakinek nem érkezett már DG350 DOOGEE telója? Az ugyanúgy gorilla glassos mint az umi x1pro? Vagy az UMIn is csak kamu hogy GG van?
-
csubuka
addikt
Mi lehet az oka ha időnként megfagy a teló pár másodpercre majd ujraindul? (HikeOS, UMI X1S, lüke memóriakezelés, vagy van valami "bevett" oka ennek?) Tud böngészés, játék sms közben... nem értem...
Köszi
-
csubuka
addikt
A cwm-es kínaszoft eltávolító ugyanazt csinálja, mint az mtk droid tools?
-
csubuka
addikt
A WIFI és WIFI_CUSTOM fájlokat bátran piszkálhatom, ha több mentésem is van róluk ugye? Csak el akarom tüntetni a wifi hálózatok közül a lüke "nvram error" nevű kamut... Nem fog menet közben összeomlani vagy ilyesmi ugye?
-
csubuka
addikt
válasz
csubuka #69465 üzenetére
Sziasztok!
Utánaolvasgattam angolul a guglin, de rendes lépésenként leírt megoldással nem találkoztam, illetve olyannal, ami ezt a tünetet mutatná (volt olyan, hogy a wifi mac változik folyamatosan meg eltűnik de itt ilyen nincsen, ILLETVE MÁS telók problémájára is volt megoldás, de azt nem szeretném kikísírletezni...). Ez kozmetikai probléma, semmi egyéb, minden más rendben van a telóval, de zavaró (ijesztő az nvram emlegetése...). Valaki nem tudja, hogy melyik fájlt kell hexa editorral megokosítani, vagy fájlokat?
Köszi
-
csubuka
addikt
válasz
cappa72 #69477 üzenetére
@junkpod: Köszönöm, belenézek ebbe a problémakörbe.
@cappa72:
A romot tetted fel cwm-ből?
Igen, a ROM-ot CWMből raktam fel, a recovery-t gépről, mtk tools-al. A mobilról két mentésem van gépen, plusz egy az nvram-ról, plusz egy mentés cwm-ből is van az sd kártyán. Az egész előtt ezeket csináltam. Plusz egyszer mivel félrekattintottam újrarootoltam a már rootolt gépet mtk toolsból, amikor kérdezte, hogy használja-e a létező rootot... ugyanúgy superuser-t rakott fel végül
A needromon ezt olvastam, hogy így kell, aztán nem nagyon tudom azt, hogy mire kell figyelni, mégsem cwm alól kellene, hanem droid toolsal? (a cwm számomra ismertebb volt, az általad kreált van fenn az umi-n)
Akkor egy imei ellenőrzést is csinálj, nehogy más legyen mint ami a telefon sajátja.
Az IMEI helyes a beállítások menüben, az aminek lenni kell és volt is. A MAC ugyanúgy stimmel teljesen.
Jobb esetben csak a /data/nvram könyvtárban lévő adatok nem jók.erről egy factory resettel meggyőződhetsz.
CWM alól fact reset és wipe cache nem segített.
Rosszabb esetben a secro vagyvagy/és protect_s, legrosszabb esetben (bár ez cwm-mes "telepités esetén nem szokott lenni) az nvram.bin szakasz.
Ha a saját mentésedet visszateszed cwm-ből akkor minden megjavul?Megnézem egy kicsit később... addig átnézem amit a többiek írtak.
Ez volt a helyzet a seriallal... mondjuk lehet UMIéknál (Vinus) mindenkinek ez a helyzet alapból...
Factory resetet nem szabad ROM-ból ugye?
@Metamorph321: Köszi, megvizslatom a helyzetet akkor...
-
csubuka
addikt
ROM alól nem szabad MTK-s gépeknél fact resetet nyomni ugye? Az zavarja be őket teljesen? (legalábbis custom romoknál, ha cwm van fenn gondolom...)
-
csubuka
addikt
válasz
junkpod #69472 üzenetére
Igen, lehet, hogy valami tekercs szórt mágneses tér közrejátszik... Itt ha más gond nincs a szűrés rendjén van, sőt lehet, hogy jóféle szűrőegység van a kütyüben: ferritmagos tekercske, kondi....
Nem lehet, hogy túl közel van a mobil magához a töltőegységhez? Csak tippelek...
-
csubuka
addikt
Az UMI (Vinus) X1S-re elvileg a hikeos a legjobb... Ám hogyan kell arra PlayStore-t varázsolni? Illetve valakinek nincs egy full gyári mentése, ahogy megkapta a telót a márciusi eresztésben (van mentésem, de most készült nem akkor és sok minden változott azóta a telón... ha valaha gariztatni kell csak azért...)?
-
csubuka
addikt
válasz
diegho #69417 üzenetére
+1
Nehogy már 50k legyen a legolcsóbb megfelelő teló... a specifikációi alapján van sok azonos tudású bár bizonyos szemszögből kevésbé igényes telefon. Akinek a kamera meg a GPS nem létkérdés annak ezer másik jobb vétel is a látómezejébe kerülhet. (Sőt nem csak ennek van jó GPS-e a kínai telók közül, nem mindegyik rendelkezik kevésbé jó tervezésű antennával, meg lassan azért kapnak jelet még azok is - és azoknak van gomb háttérvilágításúk
- ezt csak ugratásból...)
Ugyanúgy 2g ram sem kell mindenkinek, így igény válogatja, hogy kinek mi az ideális vétel, de 100 USD körül is kijöhetsz elégedetten egy üzletből vagy alatta is.
margithid: Ez a normális erősen szubjektív... akad olcsóbban is normális, sőt egyéni igényszint beteljesülés függő ez. (De még akkor is van a Hongminak versenytársa... oké a Xiaomi minőség, de olyanokból is van több opció)
-
csubuka
addikt
A gizchina szerint az UMI X1PRO gorilla glassos. Eszerint a DOOGEE DG350 is? Tök ugyanazok, gondolom ez sem lehet más, hangyásoknál egyikhez sem volt mondjuk GG írva... de ettől még lehet mindkettőn. Nem hiszem hogy bármiben is különböznének, kivéve a felskálázott "kamu-kamera" a DOOGEE-nál... Az X1S-en jobb kamerák vannak mint a PRO-n, azért az gáz...
Felreppent ez hogy a DOOGEE nem GG-s, miért? Hol van kiírva webshopon, hogy nem az, vagy hogy az UMI az? Csak érdkeel, nem mintha számítana, árban így is jó készülék mindkettő, főleg a KÚTYAA...
-
csubuka
addikt
válasz
Dhampir #69363 üzenetére
A mérésvezető doktorandusz srác kissé a Kármánban tartott csütörtöki ivászat után leharcoltnak tűnt és féljózannak
Az állítás csak félig igaz
Nem volt teljesen józan a világ...
@cappa72: Van még lehetőség a jövőben kísérletezésre, hogy hogyan javítható a helyzet természetesen, lehet egy kicsit érdemes vele foglalkozni, de az árak miatt csak poénból, "hobbiként", meg persze kíváncsiságból... A spóroláson kívül még persze a haszontalan almás-koppintás miatti helyszűke is közrejátszhatott a "nem-teljesen-létszükség"-nek (valójában a mobilok ezen paraméterre való érzékenysége miatt mégis az) titulált rész kihagyására
.
Plusz annyi töltő lehet mostanra egy családban, hogy tuti akad elég jó is
@profi: Szívesen! A Zopo elvileg nagyobb márka mint az UMI (vagy Vinus, nem is értem a relációt teljesen, plusz a DOOGEE DG350 tök ugyanaz a katalógusból válogatott egység cucc, mint az X1PRO... márkanevekről nem is érdemes beszélni tán - érdekes lenne tudni, hogy hogy is van ez), így bőven megeshet, hogy nem egy almás-kópia töltőn akarnak majd még két centet spórolni a vevők jó részét megijesztve, hogy az egész készülékük selejt...
-
csubuka
addikt
válasz
Dhampir #69360 üzenetére
Csak jó valamire...
Azért kellett pár év, hogy idáig jussak, végzősként tudódik ez ki szégyenszemre
De ma ez is napvilágot látott: a segítő tanáraim közreműködésével és hathatós jelenlétemmel, plusz Édesapám utólagos magyarázatával kiderült a titok. Én nem nagyon kentem ezt, mivel folyamatmérnöki vonalon mozgok, de valami átjött... Na, tényleg nem olyan haszontalan a hely, amennyire elsőre kinéz.
Örömömre szolgált, hogy végre valami közérdekű jelenség-leleplezés történt.
-
csubuka
addikt
Szia!
Gondolom az itthon forgalmazott, valamint jobbféle kínai töltőkkel nincs baj... én ezt a mérést azért csináltattam érdeklődésből a tanszéken, mivel a probléma többeknél felmerült a fórumon, majd végül nálam is. Kíváncsi voltam a pontos magyarázatra...
Puding próbája az evés alapon megy ez a töltőteszt a hétköznapokban... ha töltés közben meggárgyul a telód akkor használj olyan töltőt amivel nem hülyül meg. Bőven lehet, hogy a Zopo-k gyári töltője is jó, majd kiderül számodra, ha befut... Ha meg nem, akkor a fiókból előrántod valamelyik régi telódét, ami már bevált és jó lesz az, ha kisebb, ha nagyobb töltőáramú mint a telód. Ha kisebb akkor lassabban fog tölteni, ha nagyobb akkor meg majd a teló korlátozza a töltőáramot - jó esetben. De a nagyobba gondolom lesz tartalék... őgyis csak ráírtak valamit Kínában a valóságról senki semmi nem tud
De a telóra rá kellene írva lennie, hogy mekkora áramot igényel töltésnél... (UMI X1S-ez adott gyári szutyok Addle
töltő 1 Amperes, a teló meg beérné 850mA-el, egy Sony töltő pont annyit tudott, amit kiástam a fiókból és most béke van, hamar feltölt, nem szórakozik közben)
* Amúgy aki meg a hálózati visszahatás miatt aggódik (nem mintha ez számítana magánfogyasztóknak, főleg nem ilyen kis teljesítményű kütyüknél
), azoknak az a jó hírem van, hogy nagyjából ugyanakkora felharmonikus tartalommal "szennyezik" a hálózatot a mérések szerint, itt nincs különbség a noname-szotty és a jobbféle megvalósulás között... az egyenirányítást ugyanolyan módon valósítják meg, csak a szűrésnél azt a pár fityinget azért meg kellett spórolni a hasznavehetetlen töltőknél...
-
csubuka
addikt
válasz
hungobungo #69335 üzenetére
Windows 8.1 64-biten mennyire jó az a driver, ami xda-n volt a progi "official" fórumán? Vagy keressek másik gépet?
-
csubuka
addikt
Közérdekű mérési eredményt osztanék meg veletek a kínai "alja" töltőkkel kapcsolatban - mint mai napom egyik komoly eredménye. Hajtott a kíváncsiság az ügyben, hogy miért "őrjítik meg" bizonyos típusok a készülékeket, így okosba egy professzionális mérés zajlott le ma, szkóppal ahogy kell. (Az UMI-hoz adott "Addle" gyártmányú, ismert gyártóra hajazó dizájnú szemét töltő egység volt az alany és egy normálisabb szerkezet az ellenpélda)
Az eredmény:
Nincs kellő szűréssel ellátva a töltő, ezáltal a töltő vezetéken a kapcsolójel világosan mérhető (a kapcsolóüzemű tápegység feszültség tűimpulzusai formájában - ez "gyönyörűen" kirajzolódik a szkóp kijelzőjén, "szmötyi" formájában, 3-4 [Volt]-os csúcsfeszültségű zavar mérhető kapacitív szondával). Ez viszont, mint ahogy sokan tapasztalták meglehetősen belezavar a készülék erre érzékeny elemeinek a működésébe, ezáltal szélsőséges esetekben akár kifagyni is képes a teló vagy csupán megzavarodik az érintője.
Ez a hiba természetesen teljesen megszűnik normális (nem sokadosztályú kínai hamisítványok) használatával. Nem kell meglepődni, ha ilyen egy noname töltő, egyszerűen kukába dobással orvosolható a fennálló probléma, mely a végletekig feszített spórolás szülötte.
-
csubuka
addikt
válasz
Crytek #69267 üzenetére
Kinai telot meg sosem adtam el itt kb a regi laptopjaimat es magyar teloimat, asztali gepeimet ertekesitettem csak, am ott szerintem inkabb forditva ment a lehuzas pofatlan alkudozas stb... Bocsi de most csak ennyi van nalam, oke annyiert meg nem elado... Szerintem ha valakitol egy tesztelt gepet veszel at azonnal amikor szeretned az felaras szolgaltatas amugy. Lehuzas a vateras helyetted berendeli 3-4 het alatt felarral esetleg meg afat is fizethetsz kategoria, amibol van boven. Kinabol rendelve johet selejt vagy egy zsak kavics is... Ha itthon veszed akkor latod a termeket es ezt milyen alapon lehetne elvarni mastol hogy ingyen vallalja a rizikot Neked a ket szep szemedert...
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #69258 üzenetére
Az korrekt, hogy sem az ÁFÁ-t, sem azt nem veszik figyelembe, hogy relatíve rendes webshopból rendelsz, nem 0 értékeléses pénzbenyúlós eladótól (ezáltal ők sosem létezett árakkal dobálóznak, olyannal, amennyiért sosem vehetnél olyan készüléket - hacsak nem Kínában élsz) - még van esélyed valaha garanciát érvényesíteni, plusz te levelezgettél a kínaiakkal, meg piszkáltad őket, te kerested ki a megfelelő ajánlatot...
-
csubuka
addikt
válasz
Sanyesz. #69250 üzenetére
Általános oldalakon kell hirdetni, itt mindenki "tisztában van" az árakkal (a neki tetszőkkel) és önjelölt igazságosztóként lehúzzák a terméked
A pincében volt egy elheverő komplett P4-es gépem meg akartam tőle szabadulni hamarjában 6 ezerért mindenestül, csak vigyék... kedves vevő elvitte majd hívott hogy miért nem a 250 gigás vinyó van benne amit ígértem
Soha ilyet nem mondtam, 6 ezerért nem kap 250g-s vinyót se...(OFF)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- OLED TV topic
- Ford topik
- Steam Deck
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged