-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
válasz
fateless #133779 üzenetére
OP5 most teljesen rendben van. Hardveresen nincs jobb tőle. Samut és Almát pedig nem veszek.
Jó nagy közösség, jó az OxygenOS, de ha akarom, akkor egy vagon más fajta ROM közül is válogathatok.
Kamera a nagy csúcstelefonokhoz mérten gyengébb, kínai csúcsoktól viszont jobb. Honor V9-cell van kb egy szinten. Ez egyelőre elég. Egyébként még javulgat a frissítésekkel, de már csodát nem várok.
Jó márka a Oneplus, kellemes meglepetés számomra. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Dave Crank #133766 üzenetére
Uhh, hát akkor a Mi A1, a zselés takony nélkül.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Dave Crank #133764 üzenetére
Én a Mi A1-et mondanám. Ok, kisebb az akku, de a 625 bőven elég takarékos. A szoftveres támogatás pedig az Android One miatt garantált legalább 2 évig.
Így még egy dolgot kihúztam a listádról, de feltételezem, hogy a Note 4X-et nem akarod Note 4 B20-asra cserélni, így csak az A1 maradt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Dave Crank #133762 üzenetére
nem 2.5d lekerekített
Szerintem itt mindent kihúztál a listáról, ami szóbajöhetne. -
tibcsi0407
félisten
válasz
csongi #133710 üzenetére
Az a baj ezekkel a márkákkal, hogy egy szintet nem tudnak már átlépni kamerában például, de teljesítményben sem hiszen csak MTK SoC van mindben.
Régen jó volt a fogyasztás, stb, de a Qualcomm nagyon jó cuccokat tesz le az asztalra, míg a Mediatek csak ismétli önmagát.. -
tibcsi0407
félisten
válasz
csongi #133705 üzenetére
Eddig a telefonról jókat írnak. A kamera nem annyira jó, mint elsőre gondolná az ember (de ezt a Xiaomi-nál már megszokhattuk), de összességében pozitívak az eddigi értékelések.
A gyártói ROM-nak pedig az Android One miatt nagyon komoly szabályai vannak. Nem hiszem, hogy a Xiaomi el szeretné ezt baltázni. -
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #133357 üzenetére
Lassan is tölt?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #133351 üzenetére
ZUK Z2 Pro QC 3.0 certified? A Z2 nem volt, azt tudom. Tehát ha a ZUK nem fizeti ki a Qualcomm-nak a licenszt, akkor nem lesz gyorstöltés.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
ekrisztian #133345 üzenetére
Rá van írva a töltőre, ha QC.
-
tibcsi0407
félisten
Meizu M6 Note: KÍNAI híroldal
Összefoglalva: szebb, jobb, takarékosabb.
Qualcomm SD 625, 4000 mAh akku és egy nagyon jó dual camera a bemutató alapján. -
tibcsi0407
félisten
Nem az a lényeg. A kupon csak a garancia kiválasztásával együtt érvényes. 1-2 ember már elsütötte, hogy nem választotta ki, azt mondták, hogy még egy ilyen és vége a játéknak.
Kínai garancia Kínában van. De egyébként sok dolgot még a 2 év magyar mellett is csak Kínában lehet javítani. Alaplap, vagy komolyabb hibák itt nem javíthatóak.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #133276 üzenetére
Annyit ad le, amennyit felvesz. Az más, hogy mennyit fogyaszt maga a töltő a konnektorból, mert ott valóban van veszteség. De Ő nem a töltő előtt, hanem utána a kábelnél méri a felvett áramot.
Valamint van benne némi tartalék is, amit nem ad le, hiszen előtte kikapcsol a telefon. De javítsatok ki, ha tévedek. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Donki Hóte #133274 üzenetére
Töltésnél kell a felvett mAh-t mérni és kész is vagy.
-
tibcsi0407
félisten
Én is csak annyit tudok, amennyit megsúgnak, amikor kérdezem őket, de szerintem van ott sok dolog, amibe csak a bolt lát bele és nem osztja meg.
Xiaomi is lehet most arra játszik, hogy a saját EU-s boltjait töltse majd fel készlettel, nem pedig a viszonteladókat. Ami logikus is lenne. De az, hogy a leadott rendeléseket nem teljesítik az nem korrekt. -
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133160 üzenetére
Én sem szaladtam még bele egy hibába sem, de sokszor levelezek privátban olyan tulajokkal, akiknek komoly hibák vannak. Xiaomi-val is nagyon sok van.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133157 üzenetére
Sajnos sokan ezt nem mondhatják el.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #133153 üzenetére
Szerintem még az is jobb minőséget gyárt, tekintve, hogy EUstock felvette a kínálatba. Ők azért figyelnek a hibarátára is mindig.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Viktor0610 #133151 üzenetére
Semmivel szemben sem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Secretknight #133094 üzenetére
Doogee.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #132894 üzenetére
Azért nem csak Antutu pontszámokból áll a világ.
Más a gyártástechnológia, a képalkotási képességek is sokat fejlődtek.
Teljesítmény terén valóban nem ugrott akkorát, mint a 820 a 810-hez képest, de a motorháztető alatt azért van pár újdonság. -
tibcsi0407
félisten
válasz
8nemesis8 #132866 üzenetére
VÁM nincs, ÁFA lesz (ha nem csúszik át, bár DHL-nél ritkább). Valamint a DHL vámkezelési költsége 6000 Ft körül.
Tehát ha bekérik a papírokat, akkor ÁFA+vámkezelési díj. DHL 5-7 munkanap általában Kínából.
De ha még sok ilyen kérdésed van, akkor menjünk át a külföldi rendelések topikba, mert itt a topikgazdi az orrunkra koppint. -
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz
janakbacsi #132637 üzenetére
Huh, nálam ez a "don't touch this" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest